Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. DALE puse de MÂNTUIALĂ pe trotuare. La Cluj-Napoca ”merge și așa”.

Publicat

dale cluj 1.jpg

Centrul municipiului Cluj-Napoca a fost modernizat, artere întregi au fost luni în șir în șantier, totul pentru a da un nou look, modern, european, urbei. Din păcate, pentru clujeanul care bate zilnic la pas zona centrală situația nu pare deloc ”europeană” ținând cont de lucrările de mântuială executate pe trotuare de firma de casă a Primăriei clujene, Diferit.

dale cluj 2

Dalele de pe trotuare par a fi aruncate cu furca, cu distanțe de doi centimetri între ele, dale care se crapă, sunt ciobite, sunt puse strâmb și care sunt lăsate așa. Nici vorbă de precizie nemțească, de rigurozitate, de calitatea cerută pentru astfel de proiecte.

Culmea e că, în alte locuri, sunt aliniate perfect, fără niciun pic distanță între ele, semn că se poate.

”Nu știu cum se vede din mașina primarului, dar l-am invita să meargă puțin și pe jos, pe trotuare, să vadă cu ochii săi calitatea lucrărilor. Din avion sau din turnul Primăriei de pe Moților, lucrurile se văd roz, dar coborând la firul ierbii, se vede realitatea crudă”, a spus un cititor pentru Cluj24.

dale cluj 3

Acesta a surprins lucrările de mântuială executate pe strada Regele Ferdinand, dar dale cu probleme au fost semnalate și pe str. Memorandumului sau B-dul 21 Decembrie 1989.

”Am înțeles că pe 21 Decembrie 1989 lucrările nu sunt gata, că s-a dat drumul circulației pe carosabil și se mai lucrează la trotuare, unde s-au pus dale fără nicio noimă, cu sau fără distanță, fără aliniere.

Își închipuie cineva că, odată puse așa, le mai schimbă cineva? Recepția se face în aprilie, doar nu se vor apuca atunci constructorul să schimbe dale și să le alinieze ca lumea? Așa vor rămâne, pentru că la noi merge și așa…”, a…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO. 40 de metri cubi de DEȘEURI adunate din Someșul Mic, în zona Podului Porțelanului. Râurile NU sunt TOMBEROANE

Publicat

somes dupa curatenie 3.jpg

După o săptămână de intervenții, angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Cluj au finalizat lucrările de întreținere a râului Someșul Mic, în aval de Podul Porțelanului din Cluj-Napoca.

Acum zona este curată și scurgerea apei este asigurată, au anuțat pe pagina de Facebook angajații de la Apele Române Someș-Tisa.

somes inainte de curatenie (1)


somes inainte de curatenie (2)

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Vânătoare de obiecte și expoziții, în cadrul Fiți cu-Minți Creative Fest, la Cluj și București. Arta, accesibilă tuturor

Publicat

cluj afis fb e1679330729233.png

Arta și cultura mai sunt celebrate și mâine în cadrul celei de-a doua ediții Fiți cu-Minți Creative Fest, începută pe 18 mai. Participanții au adus în fața publicului o varietate de forme de artă vizuală, muzică și arte performative, toate gândite pentru a însufleți următoarea generație de artiști și creativi.

„Vei avea ocazia să te familiarizezi cu nume noi de upcoming artists, dar te vei (re)întâlni și cu cele deja consacrate în comunitatea artistică locală. Fie că ești un artist aspirant sau cauți, pur și simplu, o experiență culturală inedită, Fiți cu-Minți Creative Fest e…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. „U” Cluj se impune pe teren propriu în prima etapă a play-out-ului Superligii de fotbal

Publicat

u cluj 6 main.jpg

„U” Cluj și FC Argeș s-au întâlnit astăzi, 20 martie, pe stadionul Cluj Arena pentru a disputa partida care a încheiat prima etapă a play-out-ului din Superliga de fotbal a României.

Echipele de start:

„U” Cluj: Gorcea – Martic, Pitian, Miron, Chipciu – Remacle, Simion, Filip, Bic – Gomes, Thiam
REZERVE: Iliev – Balan, Goranov, Haita, Ilie, Ispas, Nistor, Oancea, Tescan
ANTRENOR: Ioan Sabău

FC Argeș: Micle – Dobrosavlevici, Turda, Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike – Tofan, Calcan, Koubemba – Garita
REZERVE: Straton – Brendon, Crețu, Hanne, Jakolis, Jobello, Mimito, Moisie,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Apartament tip studio”, de 16 mp, scos la vânzare în centrul orașului. Prețul îi nemulțumește pe clujeni: E cel mai luxos cavou

Publicat

garsoniera de vanzare cluj napoca central 194525280.jpg

O garsonieră de 16 metri pătrați se vinde în zona Astoria din Cluj-Napoca, la prețul negociabil de 52.000 de euro, declanșând un nou val de comentarii printre clujenii sătui de piața imobiliară locală.

„Apartamentul este situat la parter, are chicinetă, este tip studio și are o suprafață totală de 20 de metri pătrați, respectiv 16 suprafața utilă.

Apartamentul este contorizat, finisat, cu parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat.”, se arată în anunț.

garsoniera de vanzare cluj napoca central 194525279

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe