Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Descinderi în județul Arad. Trofee cu cranii de cerb, căprior şi râs, ridicate de polițiști

Publicat

trofee arad2

Mai multe trofee cu cranii de cerb, căprior şi râs au fost ridicate, luni, în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii arădeni într-un dosar de braconaj cinegetic, contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române, descinderile efectuate de poliţiştii din Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, au vizat imobile din localităţile Mădrigeşti şi Secaş.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2020-2022, persoanele bănuite ar fi îndrumat şi participat, alături de alte persoane din localităţile Mădrigeşti şi Secaş, la activităţi de braconaj cinegetic, contra unor sume de bani, spun anchetatorii.

trofee arad1

În urma efectuării percheziţiilor, au fost ridicate şi indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 14 trofee de cerb pe suport de lemn cu craniu, 12 bucăţi de coarne de cerb, nepereche, 7 trofee de căprior cu craniu, 1 bucată de trofeu de râs cu craniu, 4 panoplii de trofeu de mistreţ, colţi de mistreţ, 12 cuţite de vânătoare, 2 lanterne, un sistem de prindere pe lunetă, 300 de fire de ţigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător şi 10,57 kilograme de carne.

Acestea vor fi evaluate, în vederea stabilirii prejudiciului, iar carnea va fi expertizată, pentru stabilirea speciei de provenienţă.

trofee arad

În cauză a fost întocmit un dosar pentru braconaj cinegetic, contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi luării măsurilor legale care se impun. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UMFIH Cluj vrea să construiască un cămin pentru rezidenți și studenți lângă noul Spital de Urgență din Florești

Publicat

spit re.jpg

Lucrările la noul Spital de Urgență Cluj, care va fi construit în Florești, vor începe în luna mai a acestui an. UMFIH Cluj-Napoca are în plan să ridice lângă spital și un cămin care va deservi, în special, medicii rezidenți.

O nouă etapă pentru ridicarea spitalului, respectiv o nouă licitație pentru lucrări, a fost demarată deja.

UMFIH Cluj vrea să construiască un cămin pentru rezidenți și studenți lângă noul Spital de Urgență din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A crescut cifra de afaceri din comerțul de autovehicule și motociclete. Ce a influențat vânzările. Date INS

Publicat

a crescut cifra de afaceri din comerțul de autovehicule și

A crescut cifra de afaceri din comerțul de autovehicule și motociclete, în primele două luni ale anului 2024. În schimb, au scăzut activităţile de întreţinere şi reparare a autovehiculelor. 

Afacerile din comerţul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor s-au majorat cu 3,5%, ca serie brută, în primele două luni ale acestui an. Datele sunt comparativev cu perioada similară din 2023, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS).

Creşterea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat decedat pe o stradă din Boz: A căzut inconștient în timp ce mergea cu bicicleta. A fost chemat un elicopter SMURD

Publicat

update: bărbat decedat pe o stradă din boz: a căzut

Salvatorii SMURD au intervenit vineri seara, în jurul orei 19.40, în localitatea Boz, din județul Alba. Din primele date, un bărbat care mergea pe bicicletă a căzut inconștient. 

Deși au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat. 

ȘTIREA INIȚIALĂ: La fața locului intervine un echipaj SMURD, pentru acordarea primului ajutor.

Potrivit ISU Alba, bărbatul de aproximativ 50 de ani, a intrat în stop cardio respirator. Medicii de pe SMURD au început…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Aniversare. Un deceniu de studii indiene la UBB Cluj-Napoca, în prezența ambasadorului Indiei

Publicat

indian 2.jpeg

Centrul Clujean pentru Studii Indiene al Universității ”Babeș – Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca a aniversat, vineri, 10 ani de la înființare, în prezența ambasadorului Indiei, Rahul Shrivastava.

Fondatorul și directorul Centrului Clujean pentru Studii Indiene, dr. Mihaela Gligor, a prezentat larga paletă de acțiuni desfășurate de-a lungul deceniului de activitate, atât prin discursul său, cât și printr-un videoclip de prezentare.

Bursă în India

„În 2009…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe