Connect with us

EVENIMENT

FOTO Dilemă rutieră în satul Berghin: cine trece primul? Semne de circulație contrare, la trecerea unui pod

Publicat

foto dilemă rutieră în satul berghin: cine trece primul? semne

Dilemă rutieră în satul Berghin: cine trece primul? În apropierea podului de la Berghin există două semne contrare de circulație, care stabilesc prioritatea la trecerea unui pod. 

Un bărbat a semnalat situația pe un grup de Facebook și a postat și o fotografie: ”Hai să ne înțelegem: care, cum trecem?”

Cele două semne sunt contrare: unul arată că, la trecerea podului, prioritatea este stabilită pentru mașinile care se deplasează în față.

Un al doilea semn arată…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și alte tronsoane de autostradă. Unde se fac lucrări. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restrictii lucrari autostrada.jpg

CNAIR anunță restricții de circulație, vineri, 19 aprilie, pe A1 Sebeș-Sibiu și alte tronsoane de autostradă. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență în zonele respective.

Restricții de circulație, 19 aprilie

A1 Sebeș-Sibiu, km 280+800 – 281+370, Apoldu de jos – Miercurea Sibiului, până la ora 19.00

  • se execută lucrări de reparații la partea carosabilă. Banda 1 și banda de urgență, restricționate, calea 1 (sens Sibiu-Sebeș). Se circulă îngreunat pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mai mulți BANI pentru profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024, anunță ministrul Educației

Publicat

1 surpriza unde se corecteaza in acest an lucrarile de bacalaureat si evaluarea nationala e1642756060978.jpg

Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024 vor primi mai mulți bani, anul acesta. Ministrul a explicat că suma pe care o vor primi cadrele didactice implicate în această acțiune va fi calculată la volumul de muncă.

În acest an, lucrările elevilor la Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi corectate digitalizat. Profesorii evaluator vor fi selectați aleatoriu prin platforma…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în România până la mijlocul lunii mai. ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea în românia până la mijlocul lunii mai. anm a

Vremea în România până la mijlocul lunii mai. ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Se anunță o perioadă cu temperaturi în general potrivite pentru data din calendar. Nu sunt excluse perioadele specifice, cu instabilitate atmosferică și precipitații abundente.

Meteorologii de la ANM au emis estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoatrele patru săptămâni, în intervalul 22 aprilie – 20 mai 2024. Specialiștii prognozează temperaturi în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

GHID fiscal pentru frizeri, coafeze și manichiuriste, publicat de ANAF. Care sunt obligațiile

Publicat

anaf reia programul prin care informează frizerii și coafezele asupra

Impozitarea persoanelor fizice care oferă servicii de înfrumusețare sau întreținere corporală. Un ghid privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală a fost publicat de către ANAF, pe portalul instituției.

Potrivit ANAF, ghidul poate fi găsit la rubrica Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente și alte materiale informative.

Vezi AICI ghid…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe