Connect with us

EVENIMENT

FOTO/VIDEO: Accident între un autocar cu 40 de pasageri, un TIR și un autoturism, pe DN7, la intrare pe Valea Oltului. Mai multe persoane rănite. Cauza accidentului

Publicat

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs marți dimineața, pe DN 7, în județul Sibiu, la intrarea în localitatea Tălmaciu.

Din primele informații, în accident au fost implicate un TIR, un autoturism și un autocar.

accident

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens, unde capul tractor a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Valcea.

În urma impactului violent, semiremorca a lovit un autocar condus tot spre Sibiu, în care se aflau 40 de pasageri și trei șoferi.

accident

Potrivit ISU Sibiu, la locul accidentului au intervenit de urgență două echipaje SMURD, o autospecială de salvare victime multiple și un echipaj de descarcerare.

accident

Din primele informații, patru persoane – trei bărbați și o femeie – au fost rănite, iar unul dintre șoferi, rănit, a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

În zonă, traficul rutier a fost blocat total mai multe ore.

Cauza accidentului: neatenția șoferului și cauciucurile ”praf” cu care era echipat TIR-ul

UPDATE: Potrivit OraDeSibiu.ro, accidentul grav de pe DN7, la intrarea pe Valea Oltului, s-a petrecut din cauza șoferului de TIR care nu a adaptat viteza într-o curbă. Din cauza neatenției lui, patru persoane au ajuns la spital. Se pare însă că evenimentul rutier s-a produs și din cauza inconștienței, întrucât cauciucurile camionului erau „coapte”.

Potrivit imaginilor, TIR-ul care a intrat în coliziune cu un autocar și un autoturism nu era echipat corespunzător. Cauciucurile erau foarte uzate, astfel că, din cauza poleiului de pe carosabil, șoferul nu a mai putut controla volanul. Nici nu mai contează dacă anvelopele erau de iarnă sau de vară, în condițiile în care acestea erau oricum tocite.

sursa foto/ video: ISU Sibiu, IPJ Sibiu

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Echipamente IT pentru dotarea Primăriei Lupșa, cu bani din PNRR: laptopuri, tablete, sisteme All-in-one și tablă interactivă

Publicat

echipamente it pentru dotarea primăriei lupșa, cu bani din pnrr:

Echipamente IT pentru dotarea Primăriei Lupșa. Primăria comunei Lupșa va beneficia de echipamente TIC de ultimă generație pentru desfășurarea activităților. Astfel, printr-o investiție de aproape 680.000 de lei vor fi achiziționate laptopuri, tablete, sisteme All-in-one, o tablă interactivă și multifuncționale. 

Primăria Lupșa a lansat, pe 12 martie, în SEAP, o licitație pentru achiziția de echipamente TIC, respectiv calculatoare, laptopuri, tablete și periferice.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 420.000 de persoane au beneficiat în luna februarie de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale. Precizările CNPP

Publicat

când intră pensiile în martie 2024, pe card și prin

Un număr de 424.536 de persoane beneficiau, în luna februarie 2024, de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, potrivit datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).

Cel mai mare număr de persoane se înregistra în cazul beneficiarilor de indemnizaţii conform D.L. nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatură instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avocatul Răzvan Gâlea este noul decan al Baroului Alba. Acesta a fost ales sâmbătă, la Alba Iulia

Publicat

avocatul răzvan gâlea este noul decan al baroului alba. acesta

Avocatul Răzvan Gâlea este noul decan al Baroului Alba. Acesta a fost ales sâmbătă, 16 martie, în cadrul Adunării Generale ordinare a membrilor Baroului Alba, desfășurată la Alba Iulia. 

Pentru funcția de decan al Baroului Alba s-au înscris trei candidați. Este vorba despre Răzvan Gâlea, Constantin Cojan și Mircea Crișan.

În turul doi al alegerilor au trecut Răzvan Gâlea și Constantin Cojan. Potrivit unor surse Alba24, în urma centralizării voturilor, Răzvan Gâlea a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. USAMV Cluj-Napoca, decorată de Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei României. Care este decorația

Publicat

decor 1 e1710591086124.jpg

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a fost decorată de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, decorația regală ”Nihil Sine Deo”.

Președintele Senatului USAMV Cluj-Napoca, Dan Vodnar, a precizat că ceremonia a avut loc în holul de onoare al Castelului Peleș.

”Decorația și brevetul regal au fost înmânate de către Majestatea Sa Margareta, în prezența Altețelor Lor Regale Principele Consort Radu și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe