Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Doi tineri în stare gravă după un accident în Luduș – Mureș. Un Passat scăpat de sub control s-a izbit violent de un stâlp

Publicat

Un grav accident rutier s-a produs, joi dimineață, în Luduș – județul Mureș. Doi tineri au fost răniți, dintre care unul  a fost preluat de echipajele de salvare în stare gravă.

Potrivit ISU Mureș,accientul s-a produs joi, în jurul orei 07:20, pe strada Mihai Eminescu din orașul Luduș.

UPDATE: Potrivit IPJ Mureș, în accident a fost implicat un singur autoturism, iar o tânără de 19 ani a fost rănită, fiind transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului, un tânăr, de 20 de ani, din Luduș, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis dosar penal, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Din primele informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare iar mașina s-a izbit violent de un stâlp, apoi s-a răsturnat.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani și o tânără de 19 ani, care a fost preluată de echipajele medicale în cstare gravă.

În interiorul autoturismului se aflau două persoane neîncarcerate, una de cod verde – sex masculin, 20 de ani și una de cod roșu – sex feminin de 19 ani.

Victima de cod roșu a fost predată echipajului medical de pe ambulanța SMURD și transportată la CPU Luduș.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției.

Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un nou model pentru cărțile de identitate ale autovehiculelor. Care sunt schimbările și ce informații vor conține

Publicat

un nou model pentru cărțile de identitate ale autovehiculelor. care

Un nou model pentru cărțile de identitate ale autovehiculelor. În noile cărți de identitate ale autovehiculelor nu va mai fi menționat numele proprietarilor anteriori și nici al celui curent. Conținutul acestora a fost stabilit într-un ordin al ministrului Transporturilor, publicat recent în Monitorul Oficial. Potrivit acestuia, vechile cărți de identitate își vor păstra valabilitatea.

Ordinul ministrului Transporturilor nr. 211/28/391/2024, pentru modificarea Instrucțiunilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Mihnea Măruță: Milioane de oameni își vor dori să fie conectați tot timpul la rețea

Publicat

maru 1.jpeg

Autorul volumului ”Identitatea virtuală”, Mihnea Măruță, a declarat la podcastul ”Contraste” de la Cluj24, realizat de Florin Danciu, că tendința în ceea ce privește realitatea virtuală este introducerea unui dispozitiv în corpul uman, prin care oamenii să fie conectați tot timpul la rețeaua de internet.

”Dacă te-ai uitat e stimulată de apariția undor device-uri și mai interesante, cum sunt ochelarii Apple care au fost lansați luna trecută și, în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Echipamente IT pentru dotarea Primăriei Lupșa, cu bani din PNRR: laptopuri, tablete, sisteme All-in-one și tablă interactivă

Publicat

echipamente it pentru dotarea primăriei lupșa, cu bani din pnrr:

Echipamente IT pentru dotarea Primăriei Lupșa. Primăria comunei Lupșa va beneficia de echipamente TIC de ultimă generație pentru desfășurarea activităților. Astfel, printr-o investiție de aproape 680.000 de lei vor fi achiziționate laptopuri, tablete, sisteme All-in-one, o tablă interactivă și multifuncționale. 

Primăria Lupșa a lansat, pe 12 martie, în SEAP, o licitație pentru achiziția de echipamente TIC, respectiv calculatoare, laptopuri, tablete și periferice.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 420.000 de persoane au beneficiat în luna februarie de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale. Precizările CNPP

Publicat

când intră pensiile în martie 2024, pe card și prin

Un număr de 424.536 de persoane beneficiau, în luna februarie 2024, de pensii şi indemnizaţii prevăzute de legi speciale, potrivit datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).

Cel mai mare număr de persoane se înregistra în cazul beneficiarilor de indemnizaţii conform D.L. nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatură instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe