Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Doi ucraineni depistaţi cu peste 12.000 de pachete cu ţigări de contrabandă

Publicat

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au depistat doi cetăţeni ucraineni care transportau cu un  autoturism 12.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În data de 8 iulie 2019, în jurul orei 18.00, un echipaj mobil al poliției de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Sarasău, aflându-se pe timpul îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Săpânța, jud. Maramureș, un autoturism marca Volkswagen Transporter, cu număr de înmatriculare specific României.

În mașină se aflau doi cetățeni ucraineni, în vârstă de 22, respectiv 23 de ani.

Din primele verificări, în autoturism au fost descoperite mai multe colete cu țigări fapt pentru care cele două persoane și mașina au fost duse la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 12.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 140.400 de lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

Autoturismul marca Volkswagen a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar pe timpul verificărilor s-a constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe acesta aparține un alt autoturism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă,  respectiv  de punere în circulație un autoturism cu numere false de înmatriculare, la finalizare urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră Română

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Volei Alba Blaj s-a calificat în semifinalele campionatului național de volei feminin, pentru a zecea oară consecutiv

Publicat

volei alba blaj s a calificat în semifinalele campionatului național de

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat joi în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin, după ce a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-0 (28-26, 25-21, 25-21), în deplasare, în primul tur la play-off-ului.

„Pentru a 10-a oară consecutiv în semifinalele campionatului! Asta da valoare! Ce dă Blajul! Mergem mai departe! Felicit CSM Volei Alba Blaj pentru calificarea în semifinalele campionatului!

Astăzi am obținut o victorie meritată, într-un meci greu, cu mult suspans, mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Familia Jurjiu din Alba Iulia s-a calificat în semifinală la emisiunea „Ce spun românii”. Au câștigat toate cele trei etape

Publicat

familia jurjiu din alba iulia s a calificat în semifinală la

Familia Jurjiu din Alba Iulia s-a calificat în semifinală la emisiunea „Ce spun românii” de la ProTV. Familia Jurjiu din Alba Iulia a demonstrat un nivel excepțional de abilități în cadrul emisiunii „Ce spun românii” de la ProTV. Au reușit să câștige consecutiv toate cele trei etape ale competiției, acumulând un total de 1.230 de puncte.

În prima etapă, au obținut un punctaj de 374 de puncte, continuând să impresioneze în etapa a doua cu 389 de puncte. În etapa a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trecerile de pietoni de pe drumurile județene din Cluj vor fi iluminate. Investiție de peste 26 de milioane de lei

Publicat

trecere pietoni1 cj cluj.jpg

Trecerile pentru pietoni de pe drumurile județene vor fi iluminate corespunzător, prin sisteme moderne, anunță Consiliul Județean Cluj.

Joi, în cadrul ședinței CJ Cluj a fost aprobat proiectul care beneficiază de fonduri europene.

Trecerile de pietoni de pe drumurile județene din Cluj vor fi iluminate. Investiție de peste 26 de milioane de lei

„Prin această investiție urmărim creșterea gradului de securitate a cetățenilor și a siguranței circulației…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare, la Catedrala Romano – Catolică din Alba Iulia

Publicat

foto video: ritualul „spălării picioarelor” din joia mare, la catedrala romano

Unul dintre momentele de la Cina Cea de Taină, când Mântuitorul Iisus Hristos le-a spălat picioarele apostolilor, a fost reprodus în Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Mihail” din Alba Iulia. 

Ritualul reprezintă o lecţie de smerenie, ce simbolizează spălarea de păcate şi, în special, renunţarea la orgoliu şi mândrie.

În acest an, ritualul a avut loc în jurul orei 19:30, în cadrul Liturghiei Cinei cea de Taină.

Potrivit obiceiului, cel mai mare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe