Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Două tinere rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un canal, într-o localitate din Olt

Publicat

Un accident rutier a avut loc joi seara, la barajul Slătioara, județul Olt. Două tinere de 19 ani au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un canal colector în care se afla apă de circa 70 de cm.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în zona barajului Slătioara, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

La sosirea echipajelor, autoturismul implicat în eveniment a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat într-un canal colector, cu apă de circa 70 de centimetri, iar cele două victime se aflau în afara acestuia.

Cele două femei, ambele în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, cu multiple excoriații prin accident rutier, au fost transportate la UPU Slatina, conștiente.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ACCIDENT la Sălciua. Un tânăr a fost prins sub o platformă de transport, în timp ce încerca să urce un autoturism pe aceasta

Publicat

politie masina 1000x600.jpg

Un tânăr de aproximativ 23 de ani a fost rănit sâmbătă, după ce a fost prins sub o platformă de transport, în comuna Sălciua.

Potrivit IPJ Alba, pe DJ 104, în comuna Sălciua, un tânăr de aproximativ 23 de ani a fost prins sub o platformă de transport, în timp ce încerca să urce un autoturism pe aceasta.

Tânărul a suferit leziuni corporale și primește îngrijiri medicale.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: ACCIDENT rutier pe Autostrada A10, între Aiud și Turda. Două mașini s-au lovit

Publicat

video: accident rutier pe autostrada a10, între aiud și turda.

Un accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 16:00, pe Autostrada A10 Sebeș – Turda. În evenimentul rutier au fost implicate două mașini.

Este vorba despre un autoturism marca Dacia înmatriculat în București și un altul marca Skoda, înmatriculat în Alba.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs pe autostrada A 10, km 50, sens Aiud – Turda.

Din informațiile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. 100 de polițiști, jandarmi, salvamotiști și voluntari au căutat-o toată noaptea pe femeia dispărută la Valea Ierii

Publicat

cautari dispatut politie.jpg

Poveste cu final fericit. Aproape 100 de oameni au participat la operațiunea de căutare a Ioanei Nicoleta Hristea, femeia dispărută vineri în Valea Ierii.

Căutările au durat aproape toată noaptea, pe teren accidentat, având în vedere că femeia de 39 de ani a plecat spre o mănăstire prin pădurea din apropierea casei. Ea avea doar șosete în picioare.

Ioana Nicolata Hristea a fost găsită sâmbătă dimineața, nevătămată.

100 de polițiști,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Carduri sociale pentru alimente: a doua tranșă de 250 de lei a început să fie virată. Cine beneficiază de tichete

Publicat

carduri sociale pentru alimente: a doua tranșă de 250 de

Carduri sociale pentru alimente: a doua tranșă de 250 de lei a început să fie virată. Cardurile sociale pentru alimente, acordate persoanelor vulnerabile cu venituri mai mici de 2.000 lei, au început să fie încărcate la sfârșitul acestei săptămâni cu a doua tranșă din acest an.

Pe rețelele sociale, mai mulți cetățeni din țară au semnalat că sprijinul de 250 de lei a fost virat pe carduri începând de vineri, 12 aprilie. Reamintim faptul că Ministerul Investițiilor și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe