Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Drogat, cu 181 km/oră pe Autostrada Soarelui

Publicat

drr

Doi șoferi au fost prinși sâmbătă pe Autostrada Soarelui, conducând cu viteză excesivă și drogați. Unul dintre ei conducea cu 181 km/oră.

drr

 

Sâmbătă dimineață, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au prins în trafic, pe Autostrada A2, un bărbat care conducea cu 181 de km/h. De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la cannabis, informează IGPR.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, a fost amendat cu 1.305 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

 

FOTO: Drogat, cu 181 km/oră pe Autostrada Soarelui: altul cu 153 km/h

dr

Tot sâmbătă, a fost prins un bărbat care conducea pe Autostrada A2, cu 153 de km/h, iar, în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la opiates.

Acesta a fost amendat cu 580 de lei și i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Concert caritabil la Cluj al flautistului Matei Ioachimescu pentru Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice ”Sf. Hristofor”

Publicat

whatsapp image 2024 01 18 at 11.13.331.jpeg

Turneul național ICONS al cunoscutului flautist Matei Ioachimescu ajunge în 15 mai la Cluj, iar suma obținută din vânzarea biletelor va fi donată integral pentru construcția Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice ”Sf. Hristofor” din Sânnicoară.

Concertul de la Cluj va avea loc în cadrul evenimentului Sfera Donatorilor din Transilvania, un eveniment de strângere de fonduri ajuns la ediția a 12-a și organizat de Asociația Niște Oameni, care se va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA în Alba, în săptămâna 6-12 mai. Două zile calde, apoi mai frig, cu ploi și furtuni. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în alba, în săptămâna 6 12 mai. două zile calde,

Vremea în Alba, în săptămâna 6-12 mai. Temperaturile cresc în următoarele două zile, până la valori de 25-26 de grade Celsius. Apoi vremea se răcește și sunt anunțate ploi și furtuni.

Valorile maxime vor coborî la 19-20 de grade Celsius, în a doua parte a săptămânii viitoare. Va ploua în majoritatea zonelor din județ, inclusiv la munte.

La altitudini mai mari, temperaturile vor scădea de la 17-18 grade, la 11-12 grade Celsius.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Elevii din Alba, pe podium la etapa națională a Olimpiadei limbi romanice – spaniolă. Rezultate bune și la italiană. PREMIILE

Publicat

elevii din alba, pe podium la etapa națională a olimpiadei

Elevii din Alba au obținut rezultate foarte bune la Olimpiada națională de limbi romanice – spaniolă și italiană. La limba spaniolă, s-au întors cu premiile I, II și mențiuni, iar la italiană au obținut mențiuni.

Etapa națională a olimpiadei s-a desfășurat în perioada 26-30 aprilie, la Iași. Județul Alba a fost reprezentat de 13 elevi. Șapte dintre ei au câștigat distincții la competiția națională.

Rezultatele elevilor din Alba la Olimpiada de limbi romanice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Cum se sărbătorește Paștele la Benic. ”Competiția” de ciocnit ouă. Locuitorii păstrează o tradiție de peste 100 de ani

Publicat

foto video: cum se sărbătorește paștele la benic. ”competiția” de ciocnit

În satul Benic, comuna Galda de Jos, locuitorii păstrează o tradiție veche de peste 100 de ani. În ziua de Paște, se adună în centrul localității și ciocnesc ouă roșii. Este prilej de voie bună, dar și de socializare.

În Duminica Paștelui din acest an, cam 50 de oameni s-au adunat după slujba de la biserică în centrul satului, ”la troiță”.

Au venit cu mic, cu mare, tineri, copii sau oameni mai în vârstă. Au adus coșuri cu ouă roșii sau încondeiate.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe