Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Elevi de la Liceul de Arte „Regina Maria” și Liceul „Dorin Pavel” din Alba Iulia, pe podium la concursul Banatissimo

Publicat

foto: elevi de la liceul de arte „regina maria” și

Elevii din județul Alba au reușit din nou să se remarce prin performanțe deosebite, de această dată la concursul euroregional de corzi grave Banatissimo, ajuns la a 5-a ediție, desfășurat la Timișoara.

Concursul Euroregional de Corzi Grave Banatissimo – in memoriam Marian Uțanu, își propune continuarea tradiției competiționale și educația continuă prin muzică.

Lista premianților:

De la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia:

  • David Tudor – Premiul 1,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UPDATE: Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului din Tiur, Blaj. Intervin pompierii cu trei autospeciale

Publicat

update: incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului din

Pompierii din Blaj au fost chemați să intervină, sâmbătă dimineața, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Tiur. Din primele date, flăcările au fost semnalate la un atelier de prelucrare a lemnului.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Movie Nights readuce magia filmelor în Iulius Parc. Începând de vineri, 5 iulie, ne revedem la film, în aer liber

Publicat

012.jpg

Devenit deja tradiție, Movie Nights, evenimentul care reunește cinefili de toate vârstele în Iulius Parc Cluj, reîncepe weekend-ul viitor și readuce serile de film în aer liber.

Întreaga vară, în fiecare zi de vineri, te așteptăm în Iulius Parc, unde vor rula cele mai apreciate pelicule din ultima perioadă.

Lumini, cameră, acțiune!

Movie Nights revine în Iulius Parc, de pe 5 iulie 2024, pentru cea de-a opta ediție, iar clujenii sunt așteptați la serile de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Sfinții Apostoli Petru și Pavel, uciși la Roma, din porunca împăratului Nero. Care a fost momentul convertirii lor

Publicat

video: sfinții apostoli petru și pavel, uciși la roma, din

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, uciși la Roma, din porunca împăratului Nero. Creștinii îi prăznuiesc pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel în fiecare an, la data de 29 iunie. Motivul comemorării lor în aceeași zi îl constituie faptul că amândoi au fost omorâți la Roma, din porunca împăratului Nero. Sfântul Petru a fost răstignit cu capul în jos, conform dorinței sale, iar Sfântului Pavel s-a tăiat capul. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Evenimentele lunii iulie 2024 în Alba: Ziua Rozelor, Cupa Airsoft, Târgul de Fete de pe Muntele Găina, Festival de folclor

Publicat

evenimentele lunii iulie 2024 în alba: ziua rozelor, cupa airsoft,

Evenimentele lunii iulie 2024 în Alba: luna lui Cuptor aduce mai multe evenimente interesante organizate la Alba Iulia sau în județ. Este prilej de momente plăcute în compania familiei sau prietenilor.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe