Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Emil Boc s-a întâlnit cu ministrul Justiției, Alina Gorghiu. S-a discutat MUTAREA secției penitenciarului din Cluj-Napoca

Publicat

boc gorghiu 1.jpg

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a întâlnit, miercuri, cu ministrul Justiției, Alina Gorghiu. Printre alte subiecte s-a discutat și despre posibilitatea mutării secției externe a penitenciarului Gherla de la Cluj-Napoca într-o altă locație.

„Am avut plăcerea de a mă întâlni astăzi cu ministrul Justiției, Alina Gorghiu, iar în cadrul discuției pe care avut-o am abordat următoarele teme:

FOTO. Emil Boc s-a întâlnit cu ministrul Justiției, Alina…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbat din comuna Unirea, reținut de polițiști. A încălcat un ordin de protecție. Ce s-a întâmplat

Publicat

bărbat din comuna unirea, reținut de polițiști. a încălcat un

Un bărbat din comuna Unirea a fost reținut de polițiști după ce a încălcat prevederile unui ordin de protecție. Avea interdicție să se apropie de mama sa.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO/VIDEO: Imagini aeriene de pe Autostrada Moldovei: S-au montat primele grinzi la pasajul peste Autostrada A3. Constructorul Retter avansează cu lucrările

Publicat

autostrada a7 nod cu a3 autostrada moldovei retter
sursa foto: captura video SkyScraper Ro

Imagini aeriene de-a dreptul spectaculoase au fost filmate pe Autostrada Moldovei: S-au montat primele grinzi la pasajul peste Autostrada A3. Constructorul Retter  progresează ântr-un ritm susținut cu lucrările, fiind tot mai aproape de finalizare, cu fiecare etapă realizată cu succes.

Imagini incredibile au fost filmate pe Autostrada Moldovei A7, unde constructorul Retter – Pizzaroti a montat primele grinzi la pasajul peste Autostrada A3, parte a proiectului Autostrăzii Moldovei (A7).

O filmare aeriană postată de SkyScraper Ro arată complexitatea lucrărilor de montare a grinzilor la viaductul peste Autostrada A3 București – Ploiești. Constructorul Retter a mobilizat pe șantier un număr impresionant de muncitori și utilaje, care au lucrat într-un ritm susținut, din zori și până seara, chiar și în weekend când a fost nevoie.

autostrada a7 nod cu a3 autostrada moldovei retter 2

Asocierea Pizzarotti – Retter a realizat, astfel, un nou progres semnificativ pe lotul 1 Dumbrava – Mizil al Autostrăzii 7, ajungând la un stadiu de 72%, potrivit economica.net.

Vezi și FOTO/VIDEO: Imagini spectaculoase din timpul montării tablierului metalic de la podul peste Autostrada A3 construit de Retter. ”Profesionalismul și experiența se traduc prin eficiență”

Reamintim că în cursul săptămânii trecute s-a realizat montajul tablierului metalic la podul peste Autostrada A3, care face parte din viitoarea Autostradă Ploiești – Buzău, lotul 1. În procesul de montaj, o lucrare complexă care a necesitat impunerea restricțiilor în zona lucrărilor, au fost implicate aproximativ 100 de persoane, împărțite în echipe bine organizate.

Mobilizarea exemplară a făcut posibilă executarea lucrărilor de montaj în timpul impus, o mare parte din timp fiind alocată pentru calarea și decalarea unei macarale de 650 tone folosită la ridicarea grinzilor în condiții de maximă siguranță pentru toți factorii implicați.

Acești factori au contribuit la succesul operațiunii, demonstrând încă o dată capacitatea companiei Retter Projectmanagement de a realiza proiecte complexe în timp record și la cele mai înalte standarde de calitate.

Citește mai departe

EVENIMENT

Palatul Principilor din Alba Iulia și-a deschis o ”casă de modă”. Tricouri cu mesaje amuzante și tematice, scoase la vânzare

Publicat

palatul principilor din alba iulia și a deschis o ”casă de

Palatul Principilor din Alba Iulia vine cu un nou produs pentru turiști, dar și localnici. Este vorba despre o serie de tricouri pe care le-au scos la vânzare. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Timișul a depășit Clujul la salarii și se apropie de București, în 2024. Creșterea, impulsionată de industrie și sectorul IT

Publicat

angajati pixabay 2 e1623994392842.jpg

Salariile din județul Timiș le-au depășit, în aprilie 2024, pe cele din Cluj, devenind al doilea județ din România în ceea ce privește veniturile. Industria și IT-ul, motorul creșterii.

Clujul a fost depășit de Timiș în topul județelor cu cele mai mari salarii din țară. În luna aprilie, clujenii s-au situat abia pe locul trei național la nivelul mediu salarial, după angajații din Timiș, arată datele Institutului Naţional de Statistică (INS).

Salariile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe