Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. Sub semnul caniculei, berii, cailor putere, FOTBALULUI și filmului

Publicat

bere scaled e1668778168784.jpg

Weekendul aduce la Cluj-Napoca o căldură menită să sece berile din halbă în timp ce urmărești un meci de la EURO 2024 pe terasă sau vizionezi seara un film în ultimele zile ale TIFF-ului.

Vineri, 21 iunie, puteți vizita Expozițiile TIFF de la Muzeul de Artă.

Legendara creatoare de modă Doina Levintza și Ovidiu Buta, unul dintre cei mai importanți stiliști români, sunt autorii unei expoziții spectaculoase, 44 Women, care a fost prezentată prima dată la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Se scumpesc gazele, de la 1 iulie. Majorarea tarifelor de distribuție a fost aprobată de ANRE

Publicat

se scumpesc gazele, de la 1 iulie. majorarea tarifelor de

Se scumpesc gazele, de la 1 iulie. Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a aprobat miercuri o creştere medie, începând cu 1 iulie, de 19% a tarifelor reglementate de distribuţie a gazelor naturale aplicabile consumatorilor de gaze naturale beneficiari ai serviciului de distribuţie, care reprezintă aproximativ 10 lei/MWh distribuit.

Citește mai departe

EVENIMENT

Cluj-Napoca, cel mai performant oraș din România în clasamentul CITY INDEX, realizat de Institutul pentru Orașe Vizionare

Publicat

whatsapp image 2024 06 27 at 15.03.07 e1719490116348.jpeg

Institutul pentru Orașe Vizionare lansează CITY INDEX 2024, un nou standard de evaluare a performanței urbane în România. Acest barometru cuprinzător analizează evoluția urbană a celor 41 de municipii reședință de județ, sub trei aspecte principale: calitatea locului, prosperitate și vibrație, utilizând un set de 51 de indicatori specializați. Potrivit clasamentului, Cluj-Napoca este cel mai performant oraș al țării.

CITY INDEX este construit ca un instrument…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

De la 1 iulie: noi servicii de depistare și confirmare a unor boli grave, inclusiv pentru persoanele neasigurate. Precizările CNAS

Publicat

de la 1 iulie: noi servicii de depistare și confirmare

De la 1 iulie: noi servicii de depistare și confirmare a unor boli grave, inclusiv pentru persoanele neasigurate. Introducerea de pachete de servicii de care pot beneficia persoanele asigurate şi neasigurate, pe principalele paliere de asistenţă medicală, în scopul depistării unor afecţiuni grave, respectiv cancerele, hepatitele cronice B şi C, iar la gravidă şi HIV/SIDA, constituie principala noutate a modificărilor Contractului-cadru care vor intra în vigoare de la 1 iulie.

Citește mai departe

EVENIMENT

Criză de apă în Alba: Secretarul executiv al PSD Alba, Corneliu Mureşan, cere prefectului instituirea stării de alertă

Publicat

criză de apă în alba. apel către consumatori al apa

Secretarul executiv al PSD Alba, Corneliu Mureşan, i-a solicitat, joi, prefectului Nicolae Albu instituirea stării de alertă din cauza „crizei apei potabile”, în contextul în care, de mai multe zile, operatorul regional de apă a raţionalizat furnizarea acesteia în multe localităţi din judeţ.

Citește mai departe