Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Femeie moartă într-un accident la Tritenii de Jos. Coliziune între o mașină și un buldozer parcat

Publicat

whatsapp image 2024 07 08 at 07.09.01 e1720412096272.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în noaptea de duminică spre luni la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Tritenii de Jos.

Apelul de urgență a venit la ora 00.49, iar la misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

În accident au fost implicate un autoturism și un buldoexcavator, cel din urmă fiind parcat. Când pompierii au ajuns la fața locului, victima fusese deja preluată de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Happy History Hours la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia

Publicat

ateliere interactive pentru copii la palatul principilor din alba iulia.

Happy History Hours la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia. Localnicii și turiștii se vor putea bucura de vizitarea a două obiective importante din Cetatea Alba Carolina la prețul unui singur bilet.

Începând de luni, 7 octombrie 2024, vizitatorii vor avea acces gratuit la oricare dintre cele două obiective turistice, cu prețul unui singur bilet, au transmis reprezentanții Muzeului Palatul Principilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Maestrul Gheorghe Zamfir urcă pe scena Operei române clujene, într-un concert extraordinar de Ziua Națiunilor Unite

Publicat

gheorghe zamfir cluj.jpg

Gheorghe Zamfir, simbol al muzicii românești, alături de alte nume prestigioase, vor urca pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, într-un tribut adus folclorului și legăturilor culturale globale dedicat Zilei Națiunilor Unite.

Concertul, programat în 24 octombrie 2024, aduce împreună artiști de renume într-o seară memorabilă, dedicată diversității culturale și valorilor internaționale. Evenimentul este organizat de Opera Națională Română…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vouchere sociale: Când intră banii pe octombrie. Amenzi uriașe pentru persoane fizice și comercianți, dacă sunt folosite incorect

Publicat

vouchere sociale: când intră banii pe octombrie. amenzi uriașe pentru

Vouchere sociale: Când intră banii pe octombrie. Peste 2,6 milioane de români vor primi în luna octombrie o nouă tranşă de 250 lei pentru cumpărarea de alimente, a anunţat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

Cardurile de alimente (tichetele sociale) vor fi încărcate din data de 15 octombrie. Atenție: din 2025, valoarea lor va fi redusă la jumătate. 

Per total, în acest an, beneficiarii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

6 octombrie: Sfântul Apostol Toma. De unde vine numele ”Toma Necrediciosul”. Tradiții și superstiții pentru această zi

Publicat

6 octombrie: sfântul apostol toma. de unde vine numele ”toma

6 octombrie: Sfântul Apostol Toma este cunoscut în creștinism ca unul dintre cei doisprezece apostoli ai lui Iisus Hristos și este deseori menționat sub numele de „Toma Necredinciosul” din cauza celebrului episod în care s-a îndoit de Învierea lui Hristos.

După Învierea lui Hristos, Toma nu a crezut mărturia celorlalți apostoli că Iisus a înviat. El a spus că nu va crede până nu va pune mâna pe rănile Lui.

Opt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe