Connect with us

EVENIMENT

FOTO. „Festival du Bonheur pour le gourmands” aduce delicii culinare în premieră la Cluj, în Iulius Parc

Publicat

festival du bonheur pour le gourmands parc palas mai 2024 01.jpg

„Festival du Bonheur pour le gourmands” vine în premieră la Cluj, în Iulius Parc, cu multe surprize pentru pasionații de delicii culinare. Pregătește-te pentru un festival al aromelor culinare și bucură-te de atmosfera energică și dinamică!

Gastronomia street-food este recunoscută și apreciată de toată lumea pentru preparatele diverse, aparținând unor zone culturale diferite, dar și pentru bucuria cu care îi adună în jurul său pe cei dornici să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Amenzi de aproape 20.000 de lei date de ITM Cluj la benzinării. Nereguli constatate

Publicat

benzinarie carburanti pixabay e1716129789469.jpg

Inspectorii ITM Cluj au efectuat controale  la un număr de 20 de angajatori din județul Cluj din domeniul depozitării si comercializării carburanților auto și s-au aplicat sancțiuni contravenționale în cuantum total de 18.500 lei.

Astfel, patru societăți comerciale au fost sancționate contravențional cu un număr de cinci amenzi, pentru: neorganizarea evidenței orelor lucrate, cu evidențierea zilnică a orelor de începere și de sfârșit ale  programului de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbătă: Restricții de circulație pe DN7C – Transfăgărășan. Se desfășoară o competiție de triatlon

Publicat

circulaţia pe transfăgărăşan, oprită sâmbătă timp de 11 ore, între

Restricții de circulație pe DN7C – Transfăgărășan. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că traficul rutier va fi oprit sâmbătă, 7 septembrie, pe Transfăgărășan.

Restricțiile sunt valabile în intervalul orar 7.00 – 18.00, între localitățile Arefu, județul Argeș și Cârțișoara, județul Sibiu (tunel Bâlea), kilometrii 62+100 și 116+800.

Sâmbătă, pe acest sector se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

OPINIE. Adrian Marian: Victoria lui Mircea Lucescu

Publicat

lucescu.jpg

Bogăția unei țări nu este determinată de bogățiile solului, subsolului sau frumusețea peisajului, ci de inteligența și educația populației care ocupă acel teritoriu. Parafrazând, extrapolând, am spune că valoarea și perspectiva sportivă a unei țări nu este determinată de numărul de medalii sau anumite valori individuale ori de moment, ci de calitatea antrenorilor și valorilor manageriale implicate în sport.

Exagerând oarecum retoric, unul dintre cei mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evenimente de weekend în Alba: Târgul Apulum Agraria la Alba Iulia, paradă și concerte la festivalul motocicliștilor. Program

Publicat

evenimente de weekend în alba: târgul apulum agraria la alba

Evenimente de weekend în Alba. La finalul acestei săptămâni sunteți invitați în Cetatea Alba Carolina, unde vor fi prezentate bogățiile toamnei. Produse tradiționale, legume, fructe, dar și articole decorative vor putea fi cumpărate la Târgul Apulum Agraria.

În zona restaurantului Panoramic (dealul Mamut), este Apulum Bike Fest. Vor fi concerte rock, dar și o paradă a motocicliștilor, pentru a conștientiza prezența…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe