Connect with us

EVENIMENT

FOTO. FICT 10, ediție care aniversează lectura și 1 milion de oameni mai aproape de carte

Publicat

fict2 1000x600.jpeg

Festivalul Internațional de Carte Transilvania ajunge în acest an la cea de-a 10-a ediție, care va avea loc în perioada 25-29 septembrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Anul acesta, festivalul va dura 5 zile cu una în plus față de anii anteriori, iar focusul va fi pe evenimente speciale, dezbateri, întâlniri cu scriitori și conferințe, dar și pe oamenii FICT-ului.

Peste 50 de evenimente, în 5 zile de festival

În anul 2013 avea loc prima ediție FICT, cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

De la 1 octombrie, inculpații aflați sub control judiciar vor putea fi monitorizați cu brățări electronice

Publicat

de la 1 octombrie, inculpații aflați sub control judiciar vor

De la 1 octombrie, inculpaţii aflați sub control judiciar vor putea fi monitorizați cu brățări electronice. Guvernul a adoptat joi o ordonanţă de urgenţă care dă posibilitatea monitorizării cu brăţări electronice şi în cazul persoanelor aflate sub control judiciar sau arest la domiciliu, dar şi pentru persoanele eliberate condiţionat şi care au anumite restricţii.

Citește mai departe

EVENIMENT

La Oradea, o clinică utilizează o soluție revoluționară pentru a evita operațiile de șold (P)

Publicat

la oradea, o clinică utilizează o soluție revoluționară pentru a

La Oradea, o clinică utilizează o soluție revoluționară pentru a evita operațiile de șold: Dacă aveți dureri la nivelul șoldului, rigiditate, mobilitate redusă care îngreunează mișcările, și sunete neobișnuite precum clicuri sau trosnituri în articulație, acestea ar putea fi simptomele unei boli care acum poate fi tratată eficient, dacă este depistată devreme.

Citește mai departe

EVENIMENT

Iulius Mall Cluj și TIFF te invită la FILM în aer liber. Lungmetraje și documentare internaționale rulează în Iulius Parc

Publicat

film 1 e1718200129380.jpg

Iulius Mall Cluj este susținător al evenimentelor menite să aducă împreună comunitatea  sub umbrela culturii. Ca în fiecare an, Iulius Mall este partener al Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), iar Iulius Parc redevine un cinema în aer liber, unde iubitorii de lungmetraje și documentare se întâlnesc. TIFF are loc în mai multe locuri din Cluj-Napoca, iar pe ecranul amplasat în Iulius Parc vor rula pelicule apreciate la nivel internațional, care îi vor duce…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fost candidat la Primăria comunei Cetatea de Baltă, bătut de un consilier local. Polițiștii au deschis un dosar penal

Publicat

fost candidat la primăria comunei cetatea de baltă, bătut de

Fost candidat la Primăria comunei Cetatea de Baltă, bătut de un consilier local. Valer Țetcu, fost candidat AUR la Primăria comunei Cetatea de Baltă, a fost bătut de un consilier local după un scandal care ar fi pornit de la un teren. Agresiunea s-a petrecut marți, 11 iunie. 

Citește mai departe