Connect with us

EVENIMENT

FOTO. „Fie omul cât de mic/ După UNTOLD doarme-un pic”. Hotel de mai multe stele în Bună Ziua

Publicat

somn 1 e1723445426369.jpg

Cine a zis că e ușoară viața de festivalier, se-nșeală. Luni de așteptare, zile de țopăială, ore de nesomn, toate se trec în carnețelul celor care, vară de vară, semnează condica la Untold.

Cazările se epuizează în câteva zile, fie că e vorba de hoteluri ori de apartamente închiriate. Cei care n-au mai prins locuri de nani sau nu-și permit așa ceva, aleg hotelurile de mult mai multe stele din oraș, pentru un somn de recuperare la firul ierbii.

somnsomn

Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Evaluare Națională 2025. Probele scrise, din 23 iunie. Elevii își vor putea vedea lucrările în 2-3 iulie. CALENDAR și reguli

Publicat

evaluare națională 2025. probele scrise, din 23 iunie. elevii își

Evaluare Națională 2025. Ministerul Educației a comunicat calendarul și procedura propuse pentru organizarea examenului e Evaluare Națională pentru clasa a VIII-a în 2025.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modificări la Evaluare Națională și Bacalaureat. Elevii vor putea vedea lucrările înainte de contestații. Calendar examene 2025

Publicat

modificări la evaluare națională și bacalaureat. elevii vor putea vedea

Modificări la Evaluare Națională și Bacalaureat. Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat schimbări la examenele ce vor fi organizate în 2025. Printre acestea este posibilitatea ca elevii să-și poată vedea lucrările înainte de contestații.

  • Ordinul...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CTP Cluj: Se SUSPENDĂ temporar linia de noapte 5N

Publicat

troleu e1653885970260.jpg

Ca urmare a lucrarilor executate de SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA pe str. T. Vuia la obiectivul de investitii Park & Ride si suspendarea temporara a circulatiei troleibuzelor liniilor 5 si 8 pe strada T. Vuia, se suspenda si linia de noapte 5N.

Incepand cu data de 13.08.2024 se introduce temporar linia de noapte 4N Str. A.Vlaicu – P-ta Garii. Programul liniei A1E P-ta M. Viteazul – Aeroport va fi prelungit pana in jurul orei 1:30, pentru a asigura legatura cu strada T….
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Burse gratuite pentru liceenii români, în SUA. Cum se fac înscrieri în Programul FLEX 2025-2026. Condiții

Publicat

burse gratuite pentru liceenii români, în sua. cum se fac

Burse gratuite pentru liceenii români în SUA. Elevii de liceu din România se pot înscrie pentru a studia un an în SUA printr-un program  finanțat de guvernul american.

Acesta oferă liceenilor din România ocazia...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe