Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Grav accident rutier pe Valea Oltului, la Câineni. Implicate două autoutilitare și un TIR. O persoană grav rănită

Publicat

accident pe valea oltului

Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de luni spre marți, pe Valea Oltului, pe DN 7, în zona localității Câineni. În accident au fost implicate două autoutilitare și un TIR, iar în urma evenimentului rutier un șofer de 29 de ani, din Constanța, a fost grav rănit. 

UPDATE2: Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs în jurul orei 00:20, polițiștii Serviciului Rutier fiind sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc în localitatea Câineni.
Polițiștii ajunși la fața locului au constat că evenimentul rutier a avut loc pe DN7, la km 233+100m, iar implicate în eveniment au fost două autoutilitare și un autotren.

Autoutilitara condusă de un bărbat de 29 de ani, din Constanța, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea, a intrat în coliziune frontală cu un autotren ce se deplasa din sensul opus de mers, iar din impact a fost proiectată în semiremorca celelilalte autoutilitare ce se deplasa pe același sens de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, respectiv bărbatul de 29 de ani, din Constanța.

accident pe valea oltului

Polițiștii Servciului Rutier au efectuat cercetarea la fața locului, fiind întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a cauzei producerii evenimentului rutier.

accident pe valea oltului

La locul accidentului intervine un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ Vâlcea.

Traficul a fost  blocat total pe DN1 între Râul Vadului și Câineni și s-au format coloane pe câțiva kilometri.

accident pe valea oltului

UPDATE: Șoferul microbuzului este grav rănit. Acesta a fost scos de echipa de descarcerare dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Potrivit primelor informații victima prezintă mai multe fracturi la nivelul membrelor, dar este conștientă.

UPDATE: Circulația a fost reluată în jurul orei 02,30 pe un singur sens.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Drum național din Apuseni, surpat în urma ploilor. Traficul este restricționat pe un sens de circulație

Publicat

foto: drum național din apuseni, surpat în urma ploilor. traficul

Drum național din Apuseni, surpat în urma ploilor. O porțiune de aproximativ 100 de metri din drumul național DN 74A s-a surpat, în urma ploilor din ultimele zile, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. În zonă circulația se desfășoară pe un singur sens, traficul fiind restricționat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 t. 

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza precipitațiilor din ultimele ore, pe DN 74A Abrud – Boncești, la kilometrul 8+500 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujenii sunt invitați la DEZBATEREA ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”, organizată de APPC Cluj

Publicat

dezbatere e1713888360986.jpg

Asociatia Profesioniștilor din Presă – Cluj (APPC) invită clujenii, joi, 25 aprilie, ora 18.00, la o dezbatere cu tema ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie” găzduită de Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” (BCU).

Se vor dezbate teme ca alegerile, rolul presei în alegeri, ghiduri de bune practici în mediatizarea alegerilor, dezinformare și fake news.

Clujenii sunt invitați la DEZBATEREA ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Grădinița „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia va fi echipată cu panouri fotovoltaice. A câștigat un proiect pilot

Publicat

grădinița „dumbrava minunată” din alba iulia va fi echipată cu

Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia va fi echipată cu sisteme performante de panouri fotovoltaice. Instituția a câștigat un proiect pilot derulat de Asociația Inspiraction, denumit „Gesturi mici pentru practici mari”. Campania este axată pe promovarea educației despre economie circulară în grădinițe sau școli și a inclus un concurs de reciclare între acestea. 

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința din 29…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Un livrator Bolt Food din Sri Lanka a intrat cu mopedul pe roșu într-o intersecție din centrul Clujului. E la spital

Publicat

bolt 4.jpeg

Polițiștii clujeni anunță că marți seara fost înregistrat un accident de circulație la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, ar fi pătruns în intersecția cu Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului electric, fiind acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe