Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. Horia Ciorcilă și Omer Tetik, de la Banca Transilvania, membri de onoare ai Institutului de Istorie ”George Barițiu” Cluj

Publicat

bt 1 e1670578671391.jpg

Președintele Consiliului de Administrație Băncii Transilvania (BT), Horia Ciorcilă, și CEO al BT, Omer Tetik, alături de omul de afaceri Ștefan Gadola și filosoful Aurel Codoban, au primit, vineri, titlul de membri de onoare ai Institutului de Istorie ”George Barițiu” al Academiei Române Cluj-Napoca.

Diploma de excelență și trofeul aferent pentru Horia Ciorcilă au fost ridicate de profesorul Vasile Pușcaș, membru în CA al Băncii Transilvania.

”BT este un partener al comunității clujene, academice și universitare și sper ca parteneriatul băncii cu mediul academic și universitar să se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Zece RECOMANDĂRI de la Poliție pentru a vă PROTEJA de fraudele din mediul online

Publicat

zece recomandĂri de la poliție pentru a vă proteja de

Poliţia Română a transmis zece recomandări pentru protejarea faţă de fraudele din mediul online, o iniţiativă legată de Ziua Internaţională a Siguranţei pe Internet.

Potrivit unui comunicat al IGPR Ziua Internaţională a Siguranţei pe Internet este un eveniment aflat la cea de-a 20-a ediţie, marcat la nivel global, în aproape 180 de state, prin care este promovată necesitatea conştientizării de către utilizatori a principalelor riscuri asociate folosirii internetului şi a principalelor modalităţi de prevenire şi evitare a acestora.

Proiectul #SigurantaOnline, iniţiat de Poliţia Română, Directoratul Naţional de Securitate…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

AUR anunță un prim nume pentru alegeri. Simion crede că PSD va juca „scenariul Vadim” la prezidențiale

Publicat

aur anunță un prim nume pentru alegeri. simion crede că

Liderul AUR George Simion a anunțat că eurodeputatul Cristian Terheş va conduce lista AUR la europarlamentarele din 2024.

Terheș a intrat în PE pe listele PSD, ca la scurt timp să migreze în PNȚCD, de unde nu a plecat încă.

„Obiectivul partidului este să trimită patrioţi, precum Cristian Terheş, la nivelul instituţiilor europene. 99% da, este o discuție pe care am avut-o, Cristian Terheş va conduce listele noastre pentru europarlamentare, şi atunci vom vedea câţi români simpatizează AUR şi ar putea să ne arate valoarea noastră”, a afirmat el, la Prima…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

(P) 4 sfaturi pentru a găsi cel mai bun mouse de gaming

Publicat

(p) 4 sfaturi pentru a găsi cel mai bun mouse

Dacă ești un jucător hardcore, știi cât de vitale sunt gadgeturile tale pentru a juca ca un profesionist. Odată cu evoluția internetului, jocurile online au devenit mai mult decât o activitate de divertisment. Jucătorii au nevoie de dispozitive mai calificate pentru jocurile online, iar un mouse wireless sau cu fir este cel mai critic echipament pentru jucători.

Există mii de mouse-uri de gaming diferite pe piață și, uneori, este dificil să îl alegi pe cel mai bun pentru stilul tău. Dar nu vă faceți griji; am compilat elementele esențiale pentru a găsi cel mai bun mouse wireless sau cu fir de gaming pentru fiecare tip de joc.

Găsirea celui mai…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Principiul pe care Jeff Bezos îl respectă întotdeauna ca să aibă succes

Publicat

principiul pe care jeff bezos îl respectă întotdeauna ca să

Miliardarul american Jeff Bezos are o regulă de la care nu se abate niciodată pentru a afla ce gândesc cu adevărat angajații lui.

Dacă ai avea vreodată ocazia să-l întâlnești pe Jeff Bezos, ar trebui să nu te aștepți ca el să vorbească primul. Înainte de a renunța la funcția de CEO al Amazon, în 2021, el își făcuse un obicei pe care îl respecta consecvent: angajații luau cuvântul înaintea lui.

Este cea mai importantă lecție de afaceri pe care iubita omului de afaceri, Lauren Sanchez, fondatoarea Black Ops Aviation, companie din California specializată…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe