Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Imagini halucinante de la un accident. Un TIR a rămas suspendat deasupra unei râpe

PublicatUn TIR înmatriculat în Polonia a rămas suspendat deasupra unei râpe, afectând și traficul feroviar. Doi copaci s-au înclinat peste liniile electrice de contact. SRCF Timișoara a întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact pentru a putea fi salvat șoferul.

Accidentul s-a produs marți dimineața.

Reprezentanții SRCF Timișoara au întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact între stațiile Orșova – Vârciorova, pentru a asigura accesul și intervenția pompierilor pentru a-l scoate pe șofer din cabina TIR-ului.

Camionul a derapat de pe șosea și s-a răsturnat la o distanță/înălțime de aproximativ 2 metri de zona feroviară.

În urma acestui accident rutier, șoferul a rămas încarcerat în cabina tirului.

Pentru scoaterea șoferului și retragerea tirului este necesar să se acționeze în zona căii ferate și cu o drezină pantograf, pentru tăierea a doi arbori care, în urma impactului, s-au înclinat peste liniile de contact.

Până la finalizarea intervențiilor aflate în desfășurare atât în zona liniilor de cale ferată, cât și pe șosea, un tren regio de călători a fost oprit temporar în gara Orșova – trenul R 9504 care circulă pe relația Orșova – Filiași, de la ora 7.25, iar trenul IR 1692, care circulă pe relația Timișoara București Nord, a staționat în gara Băile Herculane 23 de minute, acesta urmând să staționeze temporar, dacă este cazul, și în gara Orșova, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de organele abilitate.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

La doar două zile de la începerea cursurilor, 26 de cazuri de COVID-19 în şcoli din Brașov, dintre care 15 în rândul elevilor

Publicat

Un număr total de 26 de elevi şi personal din învăţământul preuniversitar braşovean figurează, joi, ca având test pozitiv de COVID-19 în judeţ, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov.

Conform sursei citate, este vorba despre 15 elevi, 8 profesori, 1 persoană din rândul personalului didactic auxiliar şi 2 din rândul celui nedidactic, numărul de grupe, respectiv clase în care activitatea a fost suspendată ca urmare a confirmării de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 fiind 3, cu un număr total de 75 de elevi.

Cele mai multe cazuri sunt confirmate în municipiul reşedinţă, atât în rândul elevilor, cât şi al personalului angajat, în total 19 persoane.

Totodată, de la începutul anului şcolar, 23 de elevi au solicitat, din motive medicale, să participe la cursuri online.

La data începerii cursurilor, 48,4% din totalul personalului încadrat în unităţile şcolare era, conform ISJ Braşov, imunizat COVID-19, procentul cadrelor didactice de predare fiind mai mare.

În învăţământul preuniversitar braşovean sunt încadrate la acest moment 5.742 de cadre didactice de predare şi 2.200 de cadre didactice auxiliare şi personal nedidactic. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Coliziune între trei autoturisme în Mărăcineni – Argeș. Una dintre mașini a ajuns în șanț

Publicat

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme și șapte persoane a avut loc, joi după-amiază într-o localitate din județul Argeș.

Potrivit ISU Argeș, accidentul s-a produs în localitatea Mărăcineni.

Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau în total șapte persoane.

Una dintre victime a primit asistață medicală de la echipajul SAJ ajuns la fața locului.

Celelalte persoane au suferit atac de panică.

Conform sursei citate, la fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD, fiind alocat și un echipaj al serviciului de ambulanță județean.

Pompierii au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului, iar polițiștii efetuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs coliziunea.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Doi adulți și un copil de 2 ani, implicați într-un accident pe centura Rădăuți. Autoutilitara în care se aflau s-a răsturnat

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi după-amiază, pe centura orașului Rădăuți din județul Suceava. Șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu autoutilitara. Două persoane au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Suceava, accidentul rutier a avut loc pe centura orașului Rădăuți .

Din primele date, în evenimentul rutier a fost implicată o autoutilitară, care s-a răsturnat.

În urma evenimentului au fost rănite două persoane.

Victimele sunt conștiente și cooperante și au au fost preluate de echipajele sosite la fața locului și transportate la spital.

În eveniment a fost implicat și un minor în vârstă de doi ani care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform sursei citate, la fața locului au intervenit  pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Patru persoane transportate la spitaI după un impact puternic între două mașini, în județul Giurgiu

Publicat

Un accident rutier a avut loc, joi după-amiază, într-o localitate din județul Giurgiu. Patru persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată după impactul dintre două mașini.

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul rutier s-a produs la ieșire din localitatea Bălănoaia, spre Cetatea.

În accident au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului dintre cele 2 mașini au rezultat patru victime.

O femeie, în vârstă de 92 de ani, a fost găsită blocată într-unul din autoturisme, pe scaunul din dreapta față, fiind extrasă de echipajul ISU.

Aceasta era conștientă și cooperantă, a fost preluată de paramedicii SMURD și transportată la spital. De asemenea, conducătorul auto, de 70 de ani, a fost transportat la spital, de SAJ.

Conform sursei citate, un bărbat, în vârstă de 53 de ani și o femeie, de 51 de ani, din celălalt autoturism, au fost preluați de echipaje SAJ și transportați la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de stingere, dar și o ambulanță SAJ.

Echipaje medicale, la caz: un SMURD și 2 SAJ.

Citește mai departe