Connect with us

EVENIMENT

FOTO: IMPACT FRONTAL între două autoturisme pe un drum județean din Harghita. Patru persoane rănite

Publicat

arhiva foto

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs joi dimineață, pe DJ 132 în județul Harghita, după coliziunea dintre două autoturisme.

Accidentul s-a produs în jurul orei 09:50, iar din prmele informații furnizate de IPJ Harghita un tânăr de 24 de ani, din comuna Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 132, la intrare în orașul Vlăhița dinspre comuna Lueta s-a angajat în depășirea unui microbuz și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un localnic de 20 de ani.

În urma impactului, un bărbat de 40 de ani, din orașul Vlăhița, a rămas încarcerat în cel de-al doilea autoturism, din accident rezultând și rănirea unei pasagere de 20 de ani, din comuna Lueta și a celor doi conducători auto.
Potrivit ISU Harghita, accidentul s-a produs între localitățile Lueta și Vlăhița, iar în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Echipajele de salvare au găsit la locul accidentului două  persoane încarcerate – o femeie de 21 ani și un bărbat de 40 ani. Acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc și SVSU Vlăhița;

Alte două persoane rănite – șoferii celor două autoturisme – în vârstă de 19 și 25 ani, au fost asistate medical la locul evenimentului rutier;

Conform sursei citate, toate cele patru victime rănite, cu diverse traumatisme, au fost preluate și transportate de echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mihnea Costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată de un român la Campionatul European de Șah – Dezlegări

Publicat

mihnea costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată

O noua performanță internațională obținută de șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi. Acesta a obținut locul 4 la Campionatul European de Șah – Dezlegări.

Aceasta este cea mai bună performanță obținută vreodată de un șahist român la Campionatele Europene de dezlegări.

În perioada 18-21 aprilie, Campionatele Europene de Șah – Dezlegări s-au desfășurat la Hagen, în Germania, reunind la start un număr de 71 participanți din 20 țări.

Mihnea Costachi, legitimat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Suntem mai aproape de ADMITEREA în programul Visa Waiver. Ce spune Guvernul

Publicat

pasaport.jpg

Suntem mai aproape de admiterea în programul Visa Waiver. Acest lucru reprezintă un obiectiv strategic naţional, iar ţara noastră este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice în acest sens, a informat Guvernul.

Guvernul aminteşte că, pentru scăderea ratei de refuz sub pragul de 3%, este nevoie de sprijinul tuturor cetăţenilor români care deţin sau au deţinut viza SUA de tip B1/B2 – afaceri şi turism, scrie Alba24.ro.

Suntem mai aproape de ADMITEREA…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Șeful DNSC: Tehnologia vine la pachet cu riscuri de securitate

Publicat

un miliard de terminale conectate la internet, în românia. Șeful

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Numărul a fost avansat e șeful DNSC, Dan Cîmpean. 

Acesta spune că un număr de 127 de dispozitive inteligente sunt conectate la Internet, în fiecare secundă, iar în România există în jur de un miliard de terminale deja conectate.

Datele au fost prezentate de Directoratul Naţional pentru Securitate Cibernetică (DNSC).

„Riscul cel mai mare pentru astfel de subiecte este ca acestea (inovare, digitalizare şi securitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

BEC a dispus reluarea procedurii de înființare a birorilor electorale din Alba, după scandalul listelor cu președinți

Publicat

bec a dispus reluarea procedurii de înființare a birorilor electorale

Biroul Electoral Central a dispus reluarea operațiunilor de desemnare a președinților birourilor electorale din mai multe județe, printre care și Alba.

Măsura vine după ce a primit contestații legate de unele dintre persoanele desemnate în aceste birouri și a desființat Biroul Electoral de Circumscripție Alba.

Printre aceștia, secretarul județului Alba, Vasile Bumbu, dar și șeful Poliției Locale Alba Iulia, Ciprian Hârceagă și unii grefieri.

Lista completă a celor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe