Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Impact între două autoturisme pe DN 22E în Tulcea. Trei persoane au ajuns la spital

Publicat

Trei persoane au fost rănite înr-un accident rutier produs, vineri noaptea, pe DN 22E în județul Tulcea, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

Potrivit ISU Tulcea, accidentul rutier s-a produsîn jurul orei 21.30, pe DN 22E, între localitățile Garvăn și I. C. Brătianu.

UPDATE: Potrivi IPJ Tulcea, din primele verificări a rezultat că un bărbat de 70 de ani din Ceatalchioi, în timp ce conducea un auto din direcția I.C. Brătianu către Garvăn, la km 4+500 m, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 48 de ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.

Ambii conducători auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de salvatori, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

În urma evenimentului rutier  au rezultat trei victime neîncarcerate( doi cetățeni turci și unul român), conștiente și cooperante.

Vctimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor acumulatorilor celor două autoturisme.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Titularizare 2024: fișa de înscriere pentru candidați. Dosarele pot fi înregistrate până în 17 mai. Acte necesare și procedura

Publicat

titularizare 2024: fișa de înscriere pentru candidați. dosarele pot fi

Titularizare 2024: Candidații își pot depune dosarele de înregistrare la concursul național, până în 17 mai. Proba scrisă va fi organizată în 17 iulie, iar în iunie se desfășoară inspecțiile la clasă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

2.500 de transplanturi renale realizate la Cluj, în 30 de ani. Bornă istorică pentru Institutul de Urologie și Transplant Renal

Publicat

transplant1.jpg

Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca marchează o bornă extraordinară și, în același timp, foarte importantă. 2.500 de transplanturi renale au fost realizate cu succes de medicii clujeni.

Asta înseamnă tot atâtea vieți salvate de echipele ICUTR în 30 de ani, de când se fac operații de transplant de rinichi la Cluj-Napoca.

2.500 de transplanturi renale realizate la Cluj, în 30 de ani. Bornă istorică pentru Institutul de Urologie și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat de presă: Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, dă startul noului sezon fantastic de golf

Publicat

comunicat de presă: theodora golf club, cel mai mare resort

 Săptămână aceasta, între 22 și 26 aprilie 2024, cel mai mare resort de golf din România, Theodora Golf Club, a dat „Verde la golf” și și-a deschis porțile pentru copii din grădinițele, școlile și liceele din județul Alba.

Citește mai departe

EVENIMENT

Pedeapsă mai blândă la Curtea de Apel pentru un consilier local PNL Sebeș, prins beat la volan. Cum a fost schimbată sentința

Publicat

pedeapsă mai blândă la curtea de apel pentru un consilier

Curtea de Apel Alba Iulia a schimbat pedeapsa unui consilier local PNL din Sebeș, condamnat pentru conducere sub influența alcoolului. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe