Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Impact între o autoutilitară și un autoturism, într-o localitate din Neamț. Trei victime, una încarcerată

Publicat

toplita neamt

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă după-amiază în localitatea Toplița din județul Neamț. Trei persoane au fost fost rănite, dintre care una încarcerată după impactul dintre o autoutilitară și un autoturism.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza localității Topolița, comuna Grumăzești.

Accidentul rutier s-a produs între un autoturism și o autoutilitară în care se aflau patru persoane.

În urma producerii accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a rămas blocată în interiorul acestuia. Forțele de intervenție, cu ajutorul tărgii lopată, au acționat pentru scoaterea victimei în condiții de siguranță.

Victima, o femeie de 32 de ani, a fost preluată de un echipaj de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.

Din accident au rezultat încă două victime: conducătorul autoutilitarei (bărbat de 21 de ani) și un pasager din autoutilitară (45 de ani).

Cele două persoane au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Târgu Neamț.

Conform sursei citate, la locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Lista PSD pentru Consiliul Județean Alba. Cine sunt candidații social-democrați la alegerile locale 2024

Publicat

crește tensiunea în interiorul psd alba din cauza unor întâlniri

PSD Alba a depus la Biroul electoral lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba, la alegerile din vară. Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

În lista pentru CJ Alba din partea PSD pe locul doi se află Beniamin Todosiu, în prezent deputat, care s-a alăturat social-democraților, în martie, de la USR.

Urmează Iulia Fabian-Mărincean (avocat), Adrian Bara (medic stomatolog), Octavian-Horațiu Rusu, Ioan Matei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO Lecție de simț civic și implicare, la Uioara de Sus: un grup de tineri au vopsit elementele ce compun un loc de joacă

Publicat

foto lecție de simț civic și implicare, la uioara de

O lecție frumoasă despre simț civic și implicare vine de la Uioara de Sus, localitate ce aparține de orașul Ocna Mureș. Un grup de tineri voluntari au vopsit sâmbătă, de dimineața până seara, elementele ce compun locul de joacă din localitate.

Vopseaua și cele necesare au fost asigurate de Primăria Ocna Mureş.

„Locul de joacă, vandalizat de nenumărate ori în ultimul timp a fost reparat și iată, câțiva tineri inimoși au sacrificat o zi întreagă pentru a da o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Program de screening gratuit la Cluj, pentru depistarea infecției cu Helicobacter pylori, responsabilă de cancerul gastric

Publicat

program screening medicala ii dr. dan dumitrascu.jpg

La Cluj-Napoca a demarat, în premieră în România, un program de screening gratuit pentru depistarea infecției cu bacteria Helicobacter pylori, cauza principală a cancerului gastric.

Proiectul finanțat din fonduri europene este derulat de Clinica Medicală II, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” – UMFIH și cu medicii de familie și își propune testarea a cel puțin 1.000 de clujeni cu vârste între 30 și 34 de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat: Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba

Publicat

comunicat: fostul subprefect corneliu mureșan candidează din partea psd pentru

Comunicat: Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba. PSD propune pentru Consiliul Județean o echipă de oameni din domenii diverse, serioși, integri și bine pregătiți, care își pun priceperea în slujba dezvoltării județului

”Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea Partidului Social Democrat pentru președinția Consiliului Județean Alba. În vârstă de 38 de ani, Corneliu Mureșan este un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe