Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Impact puternic între două autoturisme, într-o localitate din Teleorman. Două persoane, grav rănite

Publicat

Un grav accident rutier s-a produs, în prima zi din an, pe raza localității Piatra din județul Teleorman. Două autoturisme s-au ciocnit violent, oar în urma impactului o persoană a rămas încarcerată.

Potrivit ISU Teleorman, accidentul s-a produs vineri, 1 ianuarie, în jurul orei 12.10, pe raza localității Piatra.

Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma accidentului au rezutat două victime, dintre care una încarcerată.

Pentru gestionarea acestui eveniment și salvarea persoanelor rănite, la fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Zimnicea, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj medical al SAJ Teleorman.

În urma accidentului, doi bărbați, de 24 și 35 de ani, conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme, au fost preluați de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean din municipiul Alexandria.

Victima de 35 de ani a fost găsită încarcerată la sosirea echipajelor de pompieri, eliberarea acesteia realizându-se rapid cu accesoriile din dotarea autospecialei de descarcerare.

După preluarea celor două persoane rănite, pompierii zimniceni au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și pentru îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Accident cu cinci mașini pe Autostrada Transilvania. Trei persoane duse la SPITAL

Publicat

astrada 1 e1713540326437.jpeg

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, a Detașamentului Turda, Detașamentului 2 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Florești au intervenit, vineri după-amiază, la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, sensul fe mers dinspre Gilău înspre Turda.

”La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD, unde au găsit cinci autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Trei persoane au fost consultate de către…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Investiții în digitalizare, la Teiuș. Camere de supraveghere și sistem de sesizări online pentru cetățeni. Licitație, în SEAP

Publicat

investiții în digitalizare, la teiuș. camere de supraveghere și sistem

Investiții în digitalizare, la Teiuș. Printr-un proiect de peste 1,3 milioane de lei vor fi achiziționate, printre altele, 80 camere video cu dispecerat și mentenanță și sisteme de sesizări online pentru cetățeni.

Primăria orașului Teiuș a lansat vineri, 19 aprilie, în SEAP, o licitație pentru furnizarea de bunuri în cadrul proiectului intitulat „Reformare și digitalizare la nivelul orașului Teiuș”.

Valoarea totală este estimată la 1.304.515,5 lei, fără TVA….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Caravana „Fără Bariere” a ajuns în Cluj-Napoca. O campanie despre impactul DROGURILOR asupra tinerilor și societății

Publicat

whatsapp image 2024 04 18 at 21.49.07 0f83b9e6 e1713510995813.jpg

Joi, 18 aprilie, caravana „Fără Bariere”, o campanie despre impactul drogurilor asupra tinerilor și societății, a ajuns și la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș”.

În cadrul acestei caravane, elevii și studenții au luat contact cu foști consumatori de droguri care le-au explicat, din proprie experiență, ce înseamnă adicția de astfel de substanțe și impactul pe care acestea le pot avea asupra vieții…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vești pentru clienții Hidroelectrica. Perioada în care vor fi emise noi facturi pentru consumul de energie

Publicat

vești pentru clienții hidroelectrica. perioada în care vor fi emise

Clienții Hidroelectrica ar urma să primească facturile pe luna martie 2024, în următoarea perioadă. Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România, cu peste 500.000 de clienți.

Facturile Hidroelectrica vor fi emise începând cu data de 19 aprilie, potrivit reprezentanţilor companiei, scrie antena3.ro.

Este vorba despre facturile pe luna martie 2024. Vor fi emise mai întâi pentru patru zone din ţară, şi acestea vor ajunge pe rând la clienţii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe