Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Impact violent în Bistrița. Trei victime, dintre care una încarcerată

Publicat

accident bistrita

Un accident rutier a avut loc, vineri după-amiază în municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud. Din primele date, trei bărbați au fost transportați la spital, iar unul a rămas încarcerat.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița intervin la un accident rutier în municipiul Bistrița, strada Decebal peste linia de cale ferată.

Citește și FOTO: Accident produs de un tânăr de 19 ani, pe DJ 151 în Bistrița-Năsăud. Șoferul și o adolescentă au fost răniți

UPDATE: Impact violent în Bistrița. Trei victime, dintre care una încarcerată. Cum s-a produs accidentul

Vineri după masă, pe strada Eroilor din Bistrița, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Bistrița a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 36 de ani, din Bistrița.

Din impact, mașina condusă de bărbat a fost proiectată într-o autoutilitară parcată pe marginea drumului, iar conducătorul acesteia, care se află în apropierea vehiculului, un bărbat de 54 de ani din Târgu Mureș, a fost accidentat.

accident bistrita2

Potrivit ISU Bistrișa-Năsăud, în accident au fost implicate patru persoane, trei bărbați și o femeie, toate conștiente și cooperante. Un bărbat a rămas blocat în autoturism, a fost extras și predat echipajului medical.

accident bistrita1

Cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 54 de ani au fost transportați la spital cu leziuni multiple, fără a le fi pusă viața în pericol. Femeia în vârstă de 36 de ani a refuzat transportul la spital.

Conducătorii autoturismelor imlicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier, în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activități casnice. Ce drepturi au prestatorii

Publicat

noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activități casnice. Potrivit Ministerului Muncii, prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații. 

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://tichete.anofm.ro/.

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

Publicat

accident 3 e1713942304371.jpg

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, pe str. Memorandumului colț cu str. Samuil Micu. O minoră a fost acroșată de o dubă a MAI.

„Din primele cercetări se pare că o autospecială aparținând MAI ar fi acroșat un pieton aflat în traversarea străzii Samuil Micu intersecție cu Memorandumului”, a transmis Poliția Locală.

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

La fața locului s-a deplasat o ambulanță
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare, în 2024. CONDIȚII

Publicat

majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii

Majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare, în 2024. Munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare se va compensa printr-o majorare salarială de 70% din salariul de funcție, în acest an, potrivit unui ordin de ministru publicat recent în Monitorul Oficial.

Potrivit legii, este vorba despre munca suplimentară care nu se poate compensa prin ore libere plătite în următoarele 60 de zile după prestarea muncii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Programul Electric Up 2. Cum pot primi firmele bani pentru fotovoltaice. Cât este bugetul de finanțare aprobat de Guvern

Publicat

panouri fotovoltaice alba24 e1670246486954 1000x600.jpeg

Programul „Electric Up 2” a fost aprobat de Guvern. Firmele, inclusiv cele din HoReCa, vor avea acces la finanțare pentru instalarea panourilor fotovoltaice şi a staţiilor pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Bugetul alocat este de 450 de milioane de lei.

„Sprijinim IMM-urile şi firmele din HORECA să-şi instaleze panouri fotovoltaice şi staţii pentru încărcarea vehiculelor electrice. Acordăm până la 150.000 euro pentru fiecare beneficiar”, a declarat Marcel Ciolacu,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe