Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Impact VIOLENT între două mașini într-o localitate din Cluj. Trei victime, dintre care una în stare GRAVĂ

Publicat

acc 1

Trei persoane au fost rănite într-un grav accident rutier produs, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Ocna Dej din județul Cluj. Două mașini s-au ciocnit violent, iar un tânăr a rămas prins între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat unui tânăr prins într-o mașină contorsionată, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Ocna Dej.

cc 2

La fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un tânăr încarcerat, în stare de conștiență, care prezenta multiple traumatisme.

S-a acționat cu echipamentele de descarcerare pentru îndepărtarea caroseriei contorsionate și pentru extragerea tânărului, astfel încât să nu-i fie agravate traumatismele suferite.

Tânărul a fost preluat de către un echipaj SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

De asemenea, alți doi tineri au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital de către echipajul SMURD, pentru îngrijiri de specialitate.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O importantă delegație germană a vizitat proiecte în valoare de peste 120 milioane euro, coordonate de ADR Centru în Alba și Sibiu

Publicat

o importantă delegație germană a vizitat proiecte în valoare de

Începând cu anul 2023, cooperarea dintre Landul Brandenburg din Germania și Regiunea Centru a intrat în cel de-al treilea deceniu de activitate. În cursul anului trecut au fost organizate șase tipuri de evenimente bilaterale, iar la jumătatea lunii mai 2024, Regiunea Centru a fost gazda celei mai importante delegații oficiale germane din ultimii cinci ani. Este vorba de vizita reprezentanților Comisiei pentru Dezvoltare și Afaceri Europene a Parlamentului acestui land german, vizită care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Se lucrează intens la Drumul Expres care va scoate Turda de pe traseul dintre Alba Iulia și Cluj-Napoca

Publicat

foto – video: se lucrează intens la drumul expres care

FOTO – VIDEO: Se lucrează intens la Drumul Expres care va scoate Turda de pe traseul Alba Iulia- Cluj Napoca, cel care va face conexiunea dintre Autostrada Transilvania și DN1, în dreptul localității Tureni. 

Lucrările la DEx 4, care va avea 5 kilometri, au ajuns la un stadiu fizic de 28%, potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, citată de Cluj24.ro.


De asemenea, au început lucrări la infrastructură la:

  • pasaj pe DN1 457+320 peste drum expres km…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. Iarmaroc și Etnostory pentru un sfârșit de săptămână bucolic

Publicat

iarmaroc 1000x576.jpg

Sfârșitul de săptămână îi îmbie pe clujeni să iasă din casă, pentru că și vremea se va încălzi. Ofertele de evenimente sunt dominate de două cu caracter bucolic și anume un iarmaroc ca la sat și Etnostory, o poveste foto a tradiției populare.

Iarmaroc la Sat și Muzeul Etnografic al Transilvaniei vă invită în perioada 17-19 mai 2024, între orele 10:00-20:00 la prima ediție a Festivalului Creației și Artelor, care va avea loc în Parcul Etnografic…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Înscrieri la grădiniță sau creșă 2024. De luni, 20 mai, se pot depune cereri pentru reînscrieri. Calendar, condiții, acte necesare

Publicat

Înscrieri la grădiniță sau creșă 2024. de luni, 20 mai,

Înscrieri la grădiniță sau creșă 2024. Cererile pentru reînscrieri pot fi depuse din 20 mai. Înscrierile se desfășoară din 27 mai.

Pentru reînscriere la grădiniță, părintele/reprezentantul legal al copilului completează o cerere scrisă adresată conducerii unității de învățământ respective.

În cazul înscrierii, părintele/reprezentantul legal al copilului atașează și documentele doveditoare, care sunt analizate și validate de către comisia de înscriere de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe