Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Impact VIOLENT între un autoturism și un tractor, în Caraș-Severin. În urma impactului utilajul a fost aruncat la zeci de metri, pe câmp

Publicat

Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un tractor a avut loc, joi seara, în localitatea Moldova Nouă, județul Caraș-Severin.

Au intervenit de urgență un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și un echipaj SAJ.

Potrivit ISU Caraș-Severin, în autoturism se aflau două persoane, iar în urma impactului una dintre acestea a fost rănită, fiind transportată la spital, in stare conștiență.

Cea de-a doua persoană din mașină a fost rănită ușor și a refuzat transportul la spital.

”În urma impactului, tractorul a fost aruncat câțiva zeci de metri în câmp. La locului accidentului a ajuns și un echipaj IPJ, pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au informat reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

EXCLUSIV. Marinela Marc, șefa IȘJ Cluj: Copii de 12 ani consumă droguri. Substanțele interzise ajung în toate școlile (I)

Publicat

marinela marc1.jpg

Consumul de substanțe halucinogene în rândul elevilor, în afara școlilor și chiar în școală, este un fenomen cunoscut și recunoscut la nivelul instituțiilor din Cluj. Nu mai este un subiect minor sau tabu. Sunt copii de 12-13 ani, elevi de gimnaziu, care ajung la droguri. Iar de aici până la a deveni conumatori în adevăratul sens la cuvântului, este un pas mic.

Nu mai e vorba de „licee de elită”, de „copii de bani gata”. Practic, nicio școală din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

România va avea o bază unică de date de contact pentru toate instituțiile statului. Hotărârea, aprobată de Guvern

Publicat

românia va avea o bază unică de date de contact

România va avea o bază unică de date de contact pentru toate instituțiile statului. Guvernul a aprobat joi o hotărâre privind înființarea și administrarea Registrului Național al Datelor de Contact (RNDC).

Registrul aduce transparență sporită în administrația publică, permițând cetățenilor, mediului de afaceri și altor părți interesate să acceseze ușor și rapid informațiile de contact ale autorităților și instituțiilor publice.

Actul normativ a fost elaborat de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Guvernul vrea să reînființeze Antifrauda județeană. Motivul: inspectorii pierd prea mult timp pe drum

Publicat

guvernul vrea să reînființeze antifrauda județeană. motivul: inspectorii pierd prea

Guvernul vrea să reînființeze Antifrauda: Guvernul vrea să înființeze structuri județene ale Antifraudei, în cadrul direcțiilor regionale actuale.

Motivul ar fi acela că inspectorii pierd mult timp pe drumul către un anumit județ.

Într-adevăr, aceasta este o problemă reală, spun specialiștii consultați de Economedia, publicație care a publicat în premieră informația.

Prin revenirea la structuri județene se revine de fapt la modelul Gărzii Financiare, care a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ungaria INTERZICE accesul în țară al TIR-urilor începând cu noaptea de 14 spre 15 martie 2024

Publicat

bors e1594879002304.jpg

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Oradea a emis un comunicat în care informează că traficul automarfarelor – autovehicule cu o capacitate mai mare de 7,5 tone – pe teritoriul Ungariei va fi restricționat începând din seara zilei de joi, ora 23 (ora României), până vineri, 15 martie, ora 23.00 (ora României). Această măsură a fost luată de autoritățile ungare întrucât 15 martie 2024 este declarată zi de sărbătoare națională și nelucrătoare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe