Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Încă trei clujeni au primit titlul de Tezaur Uman Viu. Ce tradiții duc mai departe?

Publicat

tezaure umane vii scaled.jpg

Trei noi titluri de Tezaur Uman Viu au fost obținute de clujeni recunoscuți drept păstrători ai patrimoniului cultural imaterial. Județul Cluj deține acum 13 astfel de titluri.

Județul Cluj a obținut încă trei titluri de Tezaur Uman Viu, acordate de Ministerul Culturii, în cadrul Programului Tezaure Umane Vii, ediția a XII-a.

Este vorba despre geamgiul Ioan Goga din Bociu, comuna Mărgău, bărbuncarul Teodor Tătar din Zorenii de Vale, comuna Mociu și ceterașul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

”U” Cluj și CFR Cluj au dat startul la abonamente pentru sezonul de fotbal 2024/2025. Care sunt prețurile

Publicat

minge de fotbal.jpg

Cluburile de fotbal FC Universitatea Cluj și CFR Cluj și au dat startul la abonamente pentru meciurile din sezonul 2024/2025, iar suporterii sunt așteptați să le cumpere în număr cât mai mare.

Dacă cei de la ”U” le-au pus în vânzare în urmă cu o săptămână, cei de la CFR vor începe de marți, 25 iunie, vânzarea abonamentelor pentru meciurile din Gruia, de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

”Cel mai sănătos lucru pe care-l putem face, este…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Analize de laborator fără programare prealabilă, decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

Publicat

analize de laborator fără programare prealabilă, decontate prin casa de

Analize de laborator fără programare prealabilă, decontate prin Casa de Sănătate, la Spitalul din Alba Iulia. Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia încurajează pacienții să-și efectueze analizele de rutină pentru menținerea sănătății și prevenirea evoluției problemelor de sănătate. În ultima săptămână din luna iunie, la punctul de recoltare din cadrul ambulatoriului de specialitate al spitalului, se pot efectua analize fără programare prealabilă între orele 7:00…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi bărbați din Alba, reținuți de polițiști după ce au condus sub influența alcoolului. Unul dintre ei avea permisul anulat

Publicat

doi bărbați din alba, reținuți de polițiști după ce au

Doi bărbați din Daia Română și Hopârta au fost reținuți de polițiști după ce au fost prinși duminică, la volanul unor autoturisme, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre aceștia avea permisul de conducere anulat. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Zile libere 2024: ce compensații primesc salariații care lucrează de Rusalii. Când pică următoarea minivacanță

Publicat

zile libere 2024: ce compensații primesc salariații care lucrează de

Anul acesta, zilele de Rusalii sunt sărbătorite pe 23 și 24 iunie, ambele fiind recunoscute de Codul Muncii ca zile libere legale.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe