Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Incendiu izbucnit la o casă din Arad. Un tânăr de 19 ani a fost dus la spital. De la ce a pornit focul

Publicat

incendiu arad2

Un  tânăr de 19 ani a fost dus la spital după ce un incendiu a izbucnit la o casă din Arad. Focul a pornit din cauza unei țigări.

Potrivit ISU Arad, miercuri dimineață, în jurul orei 09:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din municipiul Arad, situată pe strada Războieni.

incendiu arad 1

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul unei încăperi, cu degajări de fum în camerele locuinței.
În interiorul locuinței a fost identificată o victimă, un tânăr în vârstă de 19 ani, care a fost evacuat de către pompieri și preluat de catre echipajul SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale.

În urma evaluării medicale, acesta a fost transportat la spital, fiind conștient, cooperant, prezentând o ușoară intoxicație cu fum.

Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului și ventilarea încăperilor casei. După aproximativ 20 de minute incediul a fost lichidat în limitele găsite.

”Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul sau scânteile provenite de la o țigară nestinsă”, au precizat reprezentanții ISU Arad.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Gradație de merit 2024: Profesorii pot depune dosarele de înscriere din 13 mai. Calendarul concursului și regulile oficiale

Publicat

gradație de merit 2024: profesorii pot depune dosarele de înscriere

Gradație de merit 2024. Regulile de acordare a gradației de merit în 2024 și calendarul concursului au fost publicate în Monitorul Oficial. Profesorii pot depune dosarele de înscriere în perioaa 13-21 mai. Metodologia întocmită de Ministerul Educației cuprinde și unele noutăți față de anii anteriori.

Regulile și calendarul pentru gradația de merit 2024 sunt prevăzute în Ordinul Ministerului Educației nr. 4308/22 aprilie, publicat în Monitorul Oficial din 23 aprilie.

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Universitatea Craiova – CFR Cluj. Clujenii au nevoie de victorie ca de aer în lupta pentru poziția secundă a Superligii

Publicat

1713988123 cfr cluj 1.jpg

CFR Cluj și Universitatea Craiova se vor întâlni joi, de la ora 21,45 pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova unde vor disputa partida din etapa cu numărul șase a play-off-ului Superligii, deplasare în urma căreia CFR Cluj trebuie să obțină victoria pentru a conta în lupta pentru locul secund.

CFR Cluj traversează o perioadă de criză de la începerea play-off-ului, reușind să obțină doar 4 puncte în primele cinci etape din play-off, iar în ultima etapă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Accident într-un sens giratoriu din Alba Iulia. Două mașini implicate: una s-a oprit în cărămizi

Publicat

foto Știrea ta: accident într un sens giratoriu din alba iulia.

Un accident de circulație s-a produs miercuri, în jurul orei 20:00, în Alba Iulia. Două mașini s-au tamponat în sensul giratoriu de la intersecția Străzii Moților cu Strada Doinei. 

Una dintre mașini s-a oprit în cărămizile din mijlocul sensului giratoriu.

Potrivit unui cititor Alba24, traficul a fost perturbat pentru o perioadă de timp, însă a fost reluat rapid.

Nu s-au înregistrat victime, însă mașinile au suferit avarii.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Deputatul PNL Florin Roman: „Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Publicat

deputatul pnl florin roman: „noul psd e de fapt vechiul

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri că „noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”.

„Eu ştiu că aici vă e greu, dar nu sunteţi singuri. Asta le-am zis-o şi colegilor din Oltenia, unde, tot aşa, PSD-ul face ce a făcut dintotdeauna, de asta mie îmi place să spun că noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, aceleaşi obiceiuri, aceleaşi lucruri urâte,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe