Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Incendiu puternic într-un bloc din județul Hunedoara. Zece persoane au fugit de flăcări

Publicat

hh

Pompierii din cadrul Detașamentului Hunedoara și ai Gărzii de Intervenție Bretea au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din localitatea Călan.

hh

 

Pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara mecanică și un echipaj de prim ajutor.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, casa scării fiind inundată de fum.

h

 

FOTO: Incendiu puternic într-un bloc din județul Hunedoara. Zece persoane au fugit de flăcări: nu au nevoie de spital

 

10 dintre persoanele care locuiau în imobil s-au autoevacuat și au fost evaluate de către paramedici, fără a necesita îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, cauza probabilă a declanșării incendiului a fost stabilită ca fiind – fumatul în locuri nepermise.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Scandal într-o familie din Sebeș, tranșat în instanță: Un bărbat nu mai are voie să se apropie de nevastă timp de trei luni

Publicat

un șofer din alba iulia a accidentat mortal o femeie,

Un bărbat care și-a agresat soția și a amenințat-o cu moartea s-a ales cu un ordin de protecție. Este vorba despre un bărbat din Sebeș care nu mai are voie să se apropie de soția sa, timp de trei ani. 

Faptele pentru care bărbatul a ajuns în regim de urgență, în fața magistraților din Sebeș, s-au petrecut în data de 10 martie. Câteva zile mai târziu, bărbatul a ajuns în instanță.

În data de 15 martie 2024, judecătorii au considerat că bărbatul trebuie să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV. Dispozitiv portabil de detectare rapidă a 6 droguri, dezvoltat de cercetătorii UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

Publicat

cixi 5.jpeg

O echipă de cercetători de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMFIH) „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca lucrează la dezvoltarea unui dispozitiv portabil de detectare rapidă a 6 droguri, cu ajutorul unor senzori electrochimici, care să poată fi folosit de unitățile de poliție din Europa.

Noutate în domeniu

Prof. dr. Cecilia Cristea, coordonatorul Grupului de cercetare Bioelectrochimie și Biosenzori din cadrul Disciplinei de Chimie Analitica a UMFIH, a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesajul Arhiepiscopului de Alba Iulia, Irineu, la început de Post de Paște: Puterea satanei şi a răului scade atunci când postim

Publicat

mesajul arhiepiscopului de alba iulia, irineu, la început de post

Arhiepiscopul de Alba Iulia, Irineu, a transmis un mesaj la început de post al Paștelului. Acesta a vorbit despre importanța postului, într-un mesaj adresat enoriașilor. 

A început Sfântul şi Marele Post al Paştilor, când Biserica ne oferă prilejul de a ne înnoi viaţa duhovnicească prin post. Hristos Domnul ne arată valoarea spirituală a postului, rânduindu-l printre „faptele dreptăţii” (Mt. 6, 1).

El Însuşi Şi-a inaugurat misiunea printr-un post de patruzeci de zile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Alin Ignat: Doi ani de mandat la muncă, în Parlament ca deputat liberal de Alba, cu decență, seriozitate și cu rezultate

Publicat

comunicat alin ignat: doi ani de mandat la muncă, în

Doi ani de mandat în Parlament, ca deputat liberal de Alba, înseamnă aproape 100 de inițiative legislative, din care 28 au devenit literă de lege, și zeci de amendamente aprobate sau aflate în dezbatere parlamentară. 

Câteva repere concrete:

Am făcut lege din bunul simț – Legea priorității pentru femeile gravide și familiile cu copii sub 5 ani – prioritate la orice ghișeu sau casă de marcat din România, locuri de parcare dedicate în toate parcările publice și…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe