Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Incendiu teribil în Suceava! Zeci de animale și păsări au pierit

Publicat

suceava

Câteva zeci de animale și păsări au murit într-un incendiu care a afectat miercuri dimineața patru gospodării din localitatea Hurjuieni, județul Suceava. Patru persoane au fost asistate medical, după ce au suferit arsuri sau atacuri de panică.

Potrivit ISU Suceava, 14 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță Județean au intervenit miercuri dimineața pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Hurjuieni, comuna Gălănești.

Pompierii susțin că, din cauza orei târzii, incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere, iar la sosirea echipajelor ardeau generalizat depozitul de furaje și adăpostul de animale dintr-o gospodărie, flăcările fiind extinse la alte trei gospodării cu pericol de propagare la locuințele învecinate.

Paramedicii SMURD și echipajul SAJ au acordat primul ajutor pentru patru persoane. Două dintre acestea au suferit atacuri de panică, iar alte două au suferit arsuri. După acordarea primului ajutor, o femeie în vârstă de 52 de ani, cu arsuri, a fost transportată la spital.

FOTO. Incendiu teribil în Suceava! Zeci de animale și păsări au pierit: ce a ars

La primul proprietar, au ars depozitul de furaje și adăpostul de animale cu bunurile din interior, pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați. În incendiu au murit 4 bovine, 40 de păsări și 2 iepuri.

La al doilea proprietar, au ars depozitul de furaje și adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 124 de metri pătrați. În incendiu au pierit 20 de păsări.

La al treilea proprietar, au ars depozitul de furaje și adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați și alte anexe gospodărești. Au mai ars un tractor, cherestea, lemne de foc și alte bunuri.

La al patrulea proprietar, au ars depozitul de furaje, adăpostul de animale și o magazie, pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați. În incendiu au pierit 17 păsări.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Pompierii au lichidat incendiul și au salvat locuințele proprietarilor afectați și pe cele învecinate. Incendiul a fost anunțat la ora 4.38 și a fost lichidat la ora 12.20. Mediafax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Maria Ciortea, un medic pediatru din Ocna Mureș cu o carieră îndelungată, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani

Publicat

foto: maria ciortea, un medic pediatru din ocna mureș cu

Maria Ciortea, un medic pediatru din Ocna Mureș cu o carieră îndelungată, a împlinit marți venerabila vârstă de 100 de ani. Cu această ocazie, aceasta a primit din partea reprezentanților administrației locale o plachetă și suma de 1.000 de lei. 

„Ciortea Maria Christina a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani!

Medic pediatru cu o carieră îndelungată este cunoscută la Ocna Mureș ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă. Fie că era soare sau frig și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, ȘOFERI! De miercuri se dau în folosință noi SEMAFOARE în cartierul Gheorgheni

Publicat

semafor e1684847223690.jpg

Primăria Cluj anunță că începând de miercuri, 24.04.2024, vor fi puse în funcțiune instalațiile de semaforizare din următoarele locații:

– strada Constantin Brâncuși – zona nr. 202 (intersecție cu strada Horticultorilor);

– strada Constantin Brâncuși – zona nr. 36 (Grădinița ELF);

Atenție, ȘOFERI! De miercuri se dau în folosință noi SEMAFOARE în cartierul Gheorgheni

Pentru a traversa, pietonii trebuie să acționeze butoanele pietonale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Consiliul Județean Alba alocă până la 22,49 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor județene. Licitație, lansată în SEAP

Publicat

asfaltare drum lucrari 1000x600.jpeg

Consiliul Județean Alba alocă până la 22,49 milioane de lei pentru lucrări de întreținere curentă, periodică și reparații curente pe timp de vară pe drumurile din județ. 

Consiliul Județean Alba a lansat, pe 22 aprilie, în SEAP, o licitație pentru întreținere curentă, periodică și reparații curente pe timp de vară, pe drumurile județene din Alba.

Valoarea totală este estimată la maxim 22.490.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, la data de 31…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

POLUARE cu hidrocarburi a Someșului în aval de podul Garibaldi. Se INTERVINE cu baraje absorbante

Publicat

poluare 3 e1713877738380.jpg

În cursul zilei de marți, specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Cluj au fost sesizați de către comisari ai Gărzii de Mediu privind scurgeri de hidrocarburi petroliere în Someșul Mic. ​

„Aceștia s-au deplasat imediat la fața locului pentru verificarea cursului de apă în zona semnalată (în aval de Podul Garibaldi). La suprafața apei sunt irizații, pe o distanță de aproximativ 500 de metri.

poluarepoluare

POLUARE cu hidrocarburi a Someșului în aval…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe