Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Incendiu violent într-o locuință din Jucu – județul Cluj

Publicat

incendiu 1

Un incendiu violent a distrus o locuință din localitatea Jucu de Mijloc, județul Cluj. Flăcările au izbucnit la garajul unei case. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore.

Potrivit ISU Cluj, incendiul a cuprins anexa unei case și două încăperi tehnice.

Au intervenit p, în noaptea de joi spre vineri, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca pentru stingerea unui incendiu care a cuprins garajul unei case de locuit și două încăperi tehnice situate în localitatea Jucu de Mijloc.

incendiu 2

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD, unde au găsit anexa, cu o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, cuprinsă în totalitate de flăcări și care se extinseră și la o parte din acoperișul casei de locuit.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

”Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune a instalației electrice a imobilului”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Transporturi agabaritice cu traseu prin județul Alba. Camioane de mare tonaj, însoțite de poliția rutieră

Publicat

transporturi agabaritice cu traseu prin județul alba. camioane de mare

Transporturi agabaritice cu traseu prin județul Alba. Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță mai multe transporturi agabaritice, luni, 29 aprilie.

Acestea se vor deplasa de la ora 20.00, pe următoarele trasee:

Transporturi agabaritice: Cristian, jud. Sibiu – DN 1 – DN 7H – A1 – DN 7 – Vladimirescu, jud. Arad:

  • 4 transporturi formate din câte un camion cu lungimea de 49 metri și mase cuprinse între 92 și 98 tone

Cluj-Napoca – DN 1F…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O nouă anulare a licitației pentru centura ocolitoare: Băltărețu îl acuză pe Boc de secretomanie și ineficiență

Publicat

balbo.jpg

Prezent, luni, în ședința Consiliului Local Cluj-Napoca de după anunțul oficial al anulării celei de-a doua licitații pentru centura ocolitoare a municipiului, deputatul Viorel Băltărețu a acuzat administrația locală de secretomanie și lipsă de reacție.

“Primăria se face vinovată de lipsă de transparență și un management ineficient al proiectului. Pe de o parte, anunțul oficial al anulării licitației a ajuns azi doar la câteva ziare clujene, fără…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Benzi dedicate pentru autobuze, în Alba Iulia. Primarul Gabriel Pleșa, despre cum se va circula pe prima bandă

Publicat

benzi dedicate pentru autobuze, în alba iulia. primarul gabriel pleșa,

Benzi dedicate pentru autobuze, în Alba Iulia. Șoferii care vor circula pe noile benzi dedicate transportului public din municipiul Alba Iulia vor risca amenzi, odată cu finalizarea proiectelor de mobilitate. Potrivit primarului Gabriel Pleșa, la început se vor da doar avertismente. 

Reamintim faptul că banda 1 de pe bulevardele și străzile principale din Alba Iulia, modernizate prin proiectele de mobilitate, a fost transformată în bandă dedicată transportului public.

Asta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Târgul de cArte Alba Transilvana 2024. Peste 70 de edituri, cărți, lansări, concerte, invitați de marcă și prețuri bune

Publicat

video: târgul de carte alba transilvana 2024. peste 70 de

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Reprezentanții Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” din Alba Iulia au prezentat luni programul unuia dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba.

Anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.30.

Alba24 a discutat despre eveniment cu managerul Bibliotecii ”Lucian Blaga” din Alba Iulia, Silvan Stâncel, care a susținut luni o conferință de presă împreună cu scriitorul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe