Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Incendiu violent la o stână din Măcin – Tulcea. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 5 ore

Publicat

incendiu tulcea

Noapte de foc pentru pompierii din Măcin, care s-au lutat cu flăcările mai bine de 5 ore, după ce un incendiu a iozbucnit la o stână. Focul ar fi fost pus intenționat.

Potrivit ISU Tulcea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ISU “Delta” al județului Tulcea a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o stână aflată la ieșire din localitatea Măcin.

incendiu tulcea 2

Către locul intervenției au fost dislocate două echipaje cu două autospeciale de stingere din cadrul Secției de Pompieri Măcin.

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă la o stivă de baloți de nutreț.

Deoarece exista un risc ridicat de propagare a flăcărilor la saivanul de animale și la celelalte stive de baloți, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă două echipaje cu autospeciale de stingere.

Intervenția a fost de amploare, pompierii luptându-se cu flăcările mai bine de cinci ore.

Au ars aproximativ 100 de baloți de furaje, alți 200 fiind salvați.

Datorită intervenției în timp operativ a salvatorilor militari, saivanul de animale nu a fost afectat de flăcări.

”Cauza probabilă de producere a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, au declarat reprezentanții ISU Tulcea.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Accident între o motocicletă și o mașină în Deușu. Motociclistul nu avea permis

Publicat

politie scandal noapte.jpg

Un accident rutier s-a produs, luni, pe DJ109A, la ieșirea din localitatea Deușu, după ce un bărbat de 37 de ani, care se deplasa cu o motocicletă în direcția localității Panticeu, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla o femeie de 53 de ani.

Polițiștii clujeni au afimat că în urma impactului a rezultat rănirea bărbatului, iar testările celor două persoane cu aparatul etilotest au indicat rezultate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii. În România, a fost marcată pentru prima dată în Ardeal

Publicat

16 aprilie: ziua mondială a vocii. În românia, a fost

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii este sărbătorită în fiecare an la această dată, pentru a evidenția importanța vocii umane în comunicare, în exprimarea emoțiilor și în conexiunea umană.

Această zi își propune să aducă conștientizare asupra sănătății vocale, precum și asupra problemelor și tulburărilor legate de voce.

Ziua Mondială a Vocii este o oportunitate de a sublinia importanța menținerii sănătății vocale și de a promova îngrijirea și protejarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

El Kaddouri (CFR Cluj): Luptăm până la capăt pentru al doilea loc. Obiectivul meu va fi să CÂȘTIG campionatul sezonul viitor

Publicat

el kaddouri e1713166998943.jpg

Mijlocașul de la CFR Cluj cu peste 100 de meciuri în Serie A, Omar El Kaddouri, a analizat înfrângerea cu FCSB, 0-1. Admite că obiectivul echipei este acum locul 2 și spune că vrea să continue la Cluj-Napoca și să devină campion alături de vișinii.

La începutul anului, CFR Cluj l-a convins pe Omar El Kaddouri, fotbalist cu un CV impresionant, să vină în România. La acea vreme, mijlocașul ofensiv nu mai jucase de 7 luni, astfel că nu este 100% pus la punct…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. UPDATE. Canapea în flăcări într-un apartament de pe Calea Mănăștur. 20 de persoane s-au autoevacuat

Publicat

cana 1 e1713197497715.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit, luni seara, pentru stingerea unui incendiu într-un apartament situat într-un imobil cu funcțiuni mixte, de pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca.

”La fața locului s-au alocat patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, două autoscări, o ambulanță și o motocicletă SMURD, unde au găsit o canapea cuprinsă de flăcări și mai multe persoane care s-au auto evacuat din…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe