Connect with us

ACTUALITATE

FOTO: La 92 de ani, locul 3 la Crosul Unirii. Veronica Negreanu, un medic pensionar din Constanța, pe podium la Alba Iulia

Publicat

veronica negreanu 1000x600.jpg

Veronica Negreanu, un medic pensionar în vârstă de 92 de ani din Constanța, a reușit sâmbătă să ocupe locul III la categoria de vârstă 70+ ani, la Crosul Unirii desfășurat în municipiul Alba Iulia. 

Născută în anul 1930, atleta este multiplă campioană a Romîniei și deținătoare a mai multe recorduri naționale. Aceasta și-a descoperit pasiunea de a alerga după pensionare, sub îndrumarea unui alt atlet veteran, profesorul Traian Petcu.

„Ediția din acest an, a 53-a, ne-a oferit o experiență aparte, plină de emoții și învățăminte.

Venită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Fostul viceprimar al Municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, atacă actuala conducere a Primăriei: ”oameni neserioși, slab pregătiți”

Publicat

img 5072.jpg

Fostul viceprimar al Municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, atacă actuala conducere a primăriei și pe foștii săi colegi de partid, Gabriel Pleșa și Emil Popescu, pe care îi cataloghează ”oameni neserioși, slab pregătiți”.

Voicu Paul care în urmă cu doi ani a pierdut alegerile locale împotriva fostului său coleg de partid dar și de la conducerea primăriei, Gabriel Pleșa, spune într-o postare pe Facebook, că cei de la conducerea instituției nu sunt în stare să ducă la bun sfârșit proiectele începute în vechea adimistrație. 

Mai mult de atât, acesta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în reparații. Când vor fi gata lucrările

Publicat

b466c37a 8f78 4ac1 8f3b 47c8fbd83906 876x600.jpg

De la începutul acestui an, s-a deschis un nou șantier pe str. Smârdan, de aproximativ 141 de metri, formată atât din alee pietonală cât și din alee asfaltată, ce face legătura între str. Pod de Piatră și Calea Națională.

Șantierul a fost inspectat de primarul Cosmin Andrei, care a declarat:
“Încă de la începutul lunii ianuarie, am anunțat că, anul acesta va fi ANUL ASFALTĂRILOR! Astăzi, în ciuda temperaturilor scăzute, pregătim pentru asfaltare toată strada Smârdan!”.

Constructorii au oferit garanții că, dacă condițiile meteorologice vor permite, lucrările pe acest tronson vor fi finalizate în aproximativ 3 luni.

Urmăriți Botosani24.ro…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ATENȚIE, șoferi. Se circulă în condiții de IARNĂ la Cluj. Drumarii au intervenit cu 260 de TONE de material antiderapant

Publicat

deszapezire.jpg

În cursul dimineţii zilei de luni, 30 ianuarie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri blocate traficului rutier, anunță Consiliul Județean Cluj. Totuși, din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate, pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă.

Drumarii au intervenit pe drumurile din Cluj pentru deszăpezire și au împrăștiat material antiderapant și sare. Cele mai multe utilaje au fost scoase în zonele Huedin și Gilău.

Atenție, șoferi. Se circulă în condiții de iarnă la Cluj. Drumarii au intervenit cu 260 de tone…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Consiliul Județean al Elevilor Alba: specializarea de învățător este esențială în formarea unor tineri competenți în domeniu

Publicat

1675061646 profesor scoala clasa catalog ore 1000x600.jpg

Consiliul Județean al Elevilor Alba își exprimă dezacordul privind  posibila desființare a specializării de învățător din cadrul liceelor/colegiilor cu profil pedagogic.

”În primii ani de școală, elevii au nevoie de o atenție deosebită din partea învățătorilor pentru a se dezvolta armonios, această perioadă fiind crucială pentru viitorul academic al tinerilor.

În acest scop, unitățile de învățământ din întreaga țară au nevoie de cadre didactice bine pregătite, care pot satisface în totalitate nevoile educaționale ale elevilor.

Tinerii care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe