Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Masatto inaugurează un nou showroom de fotolii de masaj în Cluj-Napoca, prezentând cele mai noi modele

Publicat

02 fotoliile divina si amiral varfuri de gama scaled.jpg

Masatto, firmă autohtonă care pune pe piață unele dintre cele mai avansate fotolii de masaj, a inaugurat cel mai nou showroom al său în inima Transilvaniei, pe strada Traian Vuia 214, vis-a-vis de Aeroportul Internațional Avram Iancu. În cadrul evenimentului au fost prezentate două modele inovatoare de fotolii de masaj, cele mai avansate din lume în acest moment, alături de întreaga gamă de produse premium Masatto.

Într-o atmosferă descrisă de participanți drept…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba. Licitație, în SEAP

Publicat

sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba. În localitățile Doștat și Boz din comuna Doștat urmează să fie instalat un sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere.

De asemenea, se va instala și un sistem Wi-Fi care va asigura accesul la internet în spațiile publice. Valoarea investiției este estimată la peste 560.000 de lei. 

Primăria Doștat a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. DJ Tișe la butoane! Președintele Consiliului Județean Cluj a mixat după ce și-a lansat cartea

Publicat

dj tise 2.jpeg

Surpriză la petrecerea de după lansarea cărții „Poveste pentru tata” a lui Alin Tișe. Președintele Consiliului Județean Cluj a trecut în spatele pupitrului de DJ și a mixat pentru invitații săi.

După lansarea de joi a cărții sale intitulate „Poveste pentru tata”, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a demonstrat că talentul său nu se limitează doar la scris.

DJ Tișe și-a arătat încă o dată afinitatea față de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Condițiile în care elevii pot circula gratuit cu trenul, în anul școlar 2024-2025. Precizările CFR Călători

Publicat

condițiile în care elevii pot circula gratuit cu trenul, în

Condițiile în care elevii pot circula gratuit cu trenul. Elevii mai pot călători gratuit cu trenul, pe baza carnetului de elev vizat în anul școlar 2023-2024, până pe 30 septembrie. După 1 octombrie, elevii au nevoie ca actele să vizate pentru anul școlar 2024-2025, a transmis recent CFR Călători. 

În contextul începerii anului școlar, pentru facilitarea călătoriei elevilor cu trenul spre/dinspre localitatea în care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Calendar Evaluarea Națională 2025. Elevii de clasa a VIII-a încep examenul pe 23 iunie. O zi liberă, după fiecare probă

Publicat

calendar evaluarea națională 2025. elevii de clasa a viii a încep

Calendar Evaluarea Națională 2025. Evaluarea Națională are loc anul viitor în perioada 23 – 27 iunie, potrivit calendarului oficial publicat în Monitorul Oficial. Proba la Limba română se va desfășura pe 23 iunie, iar proba la Matematică este programată pe 25 iunie.

Elevii de clasa a VIII-a vor încheia cursurile pe 13 iunie. Înscrierea candidaților va avea loc în perioada 10-13 iunie. Aceasta se va face automat de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe