Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Mașină făcută zob după un impact violent cu un TIR pe Autostrada A1 în Sibiu. Cinci victime

Publicat

accident sibiu a1

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri la amiază pe Autostrada A1, în județul Sibiu. Din primele date, trei persoane au fost rănite. În accident au fost implicate un TIR și un autoturism.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au intervenit de urgență pe A1 în zona localității Aciliu pe sensul de mers Sebeș-Sibiu la un accident rutier.

UPDATE: Salvatorii ISU Sibiu au acordat îngriji medicale pentru 5 persoane (2 bărbați si 3 femei) care au fost transportați la UPU Sibiu.

accident a1 sibiu

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere cu descarcerare și o autospecială de transport victime multiple.

Accident pe Autostrada A1, județul Sibiu: Precizările polițiștilor

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Autostrăzi au intervenit  la un accident rutier produs pe A1, calea Sebeș – Sibiu, km. 277, în zona localității Aciliu.

accident a1 sibiu1

În accident sunt implicate 2 autovehicule, respectiv un ansamblu TIR condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Hunedoara și un autoturism condus de un cetățean străin, în vârstă de 55 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, precum și a două pasagere, în vârstă de 29 și 52 de ani, ambele din Rășinari (județul Sibiu).

accident a1 sibiu2

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident.

Traficul rutier se desfășoară pe banda II.

 

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Rețele de alimentare cu apă și canalizare menajeră la Galda de Sus și Cetea. Licitația pentru lucrări, lansată în SEAP

Publicat

rețele de alimentare cu apă și canalizare menajeră la galda

Rețele de alimentare cu apă și canalizare menajeră la Galda de Sus și Cetea. Locuitorii din satele Galda de Sus și Cetea din comuna Galda de Jos vor beneficia de rețele de alimentare cu apă și de canalizare, printr-o investiție de peste 13,4 milioane de lei. 

Primăria Galda de Jos a lansat pe 19 aprilie, în SEAP, o licitație pentru realizarea sistemului de alimentare cu apă și rețele de canalizare menajeră în localitățile Galda de Sus și Cetea.

Valoarea totală a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

24 aprilie: Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, mitropoliții Transilvaniei. Sfinții ierarhi din Cetatea Alba Iulia

Publicat

24 aprilie: ilie iorest, simion Ștefan și sava brancovici, mitropoliții

24 aprilie: Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, mitropoliții Transilvaniei. Cei trei sfinții ierarhi și legăturilor lor cu Cetatea Alba Iulia.

Ei au legături cu orașul Alba Iulia. Basilica, agenția de știri a Patriarhiei Ortodoxe, le-a dedicat un documentar cu prilejul acestei zile.

24 aprilie: Sfântul Ierarh Iorest

Sfântul Ierarh Iorest s-a născut în Transilvania, din părinţi ortodocşi, primind la botez numele de Ilie. A învăţat carte la Mănăstirea Putna,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Sorin Naș, candidat din partea partidului SOS la Primăria Cluj-Napoca. E susținut de Șoșoacă

Publicat

nachi 1.jpeg

Partidul SOS România, condus de Diana Șoșoacă, l-a desemnat pe președintele filialei județene, Sorin Naș, să candideze pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie.

Sorin Naș, care are experiență politică, după ce a fost secretar general al Prefecturii Cluj în perioada Convenției Democrate și a candidat și în urmă cu 4 ani la Primărie din partea Partidului Forța Națională, a declarat pentru Cluj24 că va deschide și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Zeci de elevi liceeni, PARTICIPANȚI la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” de la Cluj-Napoca

Publicat

maraton antreprenorial 5 e1713887403307.jpg

Zeci de elevi liceeni au participat la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” organizat la Cluj-Napoca. „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este programul inițiat în 2023 de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Anul acesta CONAF Sucursala Cluj, împreună cu ISJ Cluj, au organizat ore de educație antreprenorială în 4 licee din Cluj Napoca pentru aprox 700…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe