Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Mașină răsturnată în afara drumului, într-o localitate din Botoșani. Două victime

Publicat

botosani gorovei acc

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri în localitatea Gorovei, județul Botoșani. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina.

Potrivit ISU Botoșani, în noaptea de marți spre miercuri, două persoane, soț și soție, au fost rănite în urma unui accident rutier, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat.

Evenimentul a avut loc pe raza localității Gorovei, puțin înainte de miezul nopții.

botosani gorovei acc2

La sosirea forțelor de intervenție, cele două persoane erau în interiorul mașinii, fiind conștiente.

Acestea au fost scoase din autoturism de către pompieri și preluate de echipajele medicale, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

botosani gorovei acc3

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

botosani gorovei acc1

Conform sursei citate, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și accesorii pentru descărcare, dar și două ambulanțe SAJ.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Elev al Seminarului Teologic din Alba Iulia, premiul I la faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”

Publicat

foto: elev al seminarului teologic din alba iulia, premiul i

Darius Luca, elev în clasa a XI-a la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, a obținut locul I la faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”. Astfel, acesta s-a calificat la faza națională a olimpiadei. 

„Marți, 14 mai 2024, a avut loc la Palatul Copiilor din Alba Iulia faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”. Aceasta este un concurs dedicat elevilor care prezintă interes și aptitudini…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Instituții importante, ÎNCHISE la Cluj în Noaptea Europeană a Muzeelor, în semn de PROTEST: Muzeografii NU sunt paznici!

Publicat

noaptea muzeelor arta 1000x600.jpg

Trei importante instituții de cultură clujene nu își vor deschide porțile vizitatorilor de Noaptea Europeană a Muzeelor, în semn de protest. Este vorba de Muzeul de Artă Cluj-Napoca, de Muzeul Etnografic al Transilvaniei și de Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei.

Mai multe instituții de cultură din țară au anunțat că nu vor lua parte la evenimentul Noaptea Europeană a Muzeelor, în semn de protest. Angajații din trei muzee importante din Cluj-Napoca au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cu trenul la mare. Programul estival de transport „Trenurile Soarelui”, al CFR Călători începe la jumătatea lunii iunie

Publicat

cu trenul la mare. programul estival de transport „trenurile soarelui”,

Cu trenul la mare: Programul estival de transport „Trenurile Soarelui”, al CFR Călători, va începe în noaptea de 14 spre 15 iunie şi va fi operaţional până la data de 8 septembrie.

Turiştii vor avea la dispoziţie 30 de trenuri ce vor asigura, zilnic, legături directe din toată ţara, cu staţiunile de la Marea Neagră şi cu Delta Dunării, transmite Radio România Actualități.

Totodată, CFR Călători reaminteşte celor interesaţi că pot beneficia de mai multe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Drumul comunal DC 195 din Bucerdea Vinoasă va fi reabilitat, printr-o investiție de peste 2,5 milioane de lei. Licitație, în SEAP

Publicat

drumul comunal dc 195 din bucerdea vinoasă va fi reabilitat,

Drumul comunal DC 195 din satul Bucerdea Vinoasă, comuna Ighiu, va fi reabilitat printr-o investiție de peste 2,5 milioane de lei. 

Primăria Ighiu a lansat, pe 15 mai, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă”.

Valoarea totală a contractului este estimată la 2.520.091,09 lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, proiectul vizează reabilitarea drumului comunal DC…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe