Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Mașină răsturnată pe plafon după impactul cu un alt autoturism, în Cluj-Napoca. Trei persoane au fost rănite

Publicat

acc cluj napoca3

Un grav accident rutier a avut loc, joi seară pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj. Din primele date, în eveniment au fost implicate două mașini, iar una s-a răsturnat pe plafon. Trei persoane au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Calea Mănăștur. Apelul de urgență a venit în jurul orei 19.20, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și trei echipaje SAJ.

UPDATE: Accident în Cluj-Napoca. Precizările polițiștilor

„În jurul orei 19.25, un conducător auto de 46 ani, care se deplasa pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 67 ani.

Cei doi conducători auto, dar și o femeie în vârstă de 64 ani, pasager, au necesitat îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorul auto de 46 de ani a indicat o alcoolemie de 0,85 mg / alcool pur în aerul expirat.”

acc cluj napoca (2)

Echipajele au găsit la fața locului două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

acc cluj napoca4

Trei persoane au fost consultate de către echipajele SAJ la fața locului și au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate.

acc cluj napoca5

Conform primei evaluări acestea prezentau afecțiuni ușoare.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sâmbăta asta, la Alba Mall, e Parada Iepurașilor (P)

Publicat

sâmbăta asta, la alba mall, e parada iepurașilor (p)

Iepurași mici, iepuri uriași, iepurași vii drăgălași … iepurași de toate felurile și mărimile fac paradă în Alba Mall. Sâmbăta asta, de la 5 după-amiaza.

Dacă n-ai costum te vopsim noi, pentru cei mici avem pictură pe față, pe loc, și premii dulci, înghețată, la fel – vouchere de cumpărături și reduceri la cele mai sănătoase deserturi Salad Box.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. La picnic, la teatru sau concert, oricum e o ALEGERE bună

Publicat

movie nights iulius parc.jpg

Urmează un weekend ce anunță o minivacanță de 1 Mai și Paște. Probabil mulți clujeni îl vor integra în vacanță, dar cu siguranță vor fi și din aceia care vor prefera să profite de evenimentele pe care i le oferă urbea în acest sfârșit de săptămână.

Vineri, 26 aprilie, de la ora 13.00 începe Street Food Picnic, în Iulius Parc. Un fel de preambul și antrenament stomacal pentru mielul și ouăle de Paște.

picnicpicnic

FOTO. Evenimente de WEEKEND la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Elevii premiați la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024, etapa județeană Alba. Echipajele calificate la națională

Publicat

foto: elevii premiați la olimpiada națională ”tinerii dezbat” 2024, etapa

Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024. Etapa județeană a olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii Dezbat” s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajări la ISU Alba: Cinci posturi vacante, prin încadrare directă. Locurile disponibile

Publicat

angajări la isu alba: cinci posturi vacante, prin încadrare directă.

Angajări la ISU Alba. La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru cinci posturi de execuție.

Citește mai departe