Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Material lemnos, confiscat în urma acţiuni derulate de poliţiştii din județul Mureș

Publicat

lemn confiscat mures

Un șofer din  județul Harghita este cercetat de polițiști, după ce a fost prins că transporta material lemnos fără a deține documentele necesare. Controlul s-a făcut pe DN 15 E578, în județul Mureș.

Potrivit IPJ Mureș, la data de 4 noiembrie 2022, în jurul orei 20:40, polițiștii Biroului Rutier Reghin, aflându-se în executarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe DN15 E578, pe raza localității Lunca Bradului, un autocamion, care tracta o remorcă, încărcate cu material lemnos.

Polițiștii au identificat la volanul autocamionului un bărbat de 44 de ani din localitatea Bilbor, județul Harghita.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în aplicațiile specifice, s-a constat faptul că transportul de material lemnos, nu deține documente legale.

lemn confiscat mures1

S-a procedat la măsurarea și inventarierea materialului lemnos de pe ansamblul de vehicule, constatându-se faptul că materialul lemnos identificat pe mijlocul de transport este de un volum total de 29,133 metri cubi de esență fag, pentru care nu există documente de proveniență.

Întreaga cantitate de material lemnos, a fost confiscată și predată în custodie unui reprezentant al depozitului Ocolului Silvic.

Ansamblul de vehicule, format din cap tractor și remorcă, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „transportul de material lemnos în volum de peste 10 metri, neînsoțite de documente specifice de transport”, prevăzute de art. 68, alin. 2, ind.1 din Legea 46/2008, republicată.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Sport a la Cluj: Simona Rus (Păucă) (fostă gimnastă, antrenor CSM Cluj): Fără investiții nu poți face PERFORMANȚĂ

Publicat

gimnastica 4 1 e1708528372608.jpg

Nadia Comăneci, Ecaterina Szabo, Andreea Răducanu, Emilia Eberle, Simona Păucă… Sunt doar câteva nume care au dus gimnastica românească pe treptele cele mai înalte ale podiumului. Nume care au răsunat în marile săli de gimnastică, acompaniate de imnul național. Nume care au făcut istorie în gimnastica românească și mondială.

Simona Păucă este o fostă gimnastă română de valoare mondială și antrenoare de gimnastică, actualmente retrasă din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Toate paturile din centrele de plasament din Alba vor fi schimbate. Ce spune ministrul Familiei, Natalia Intotero

Publicat

video: toate paturile din centrele de plasament din alba vor

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost prezentă joi, 22 februarie, în județul Alba. Ministrul a mers la Sâncrai, unde a supravegheat descărcarea unor materiale de care vor beneficia copiii din centrele de plasament. 

Mai exact, pentru copiii care sunt sub ocrotirea statului au fost aduse paturi noi. Vorbim despre paturi, perne și lenjerii de pat. Bunurile au fost predate către reprezentații DGASPC, iar în viitorul apropiat vor fi distribuite către centrele de plasament din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 2.200 de posturi de medici, asistenți medicali și personal auxiliar, deblocate de Guvern. Anunțul premierului Marcel Ciolacu

Publicat

câte concedii medicale au fost acordate în românia. președintele cnas:

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat deblocarea a 2.200 de posturi în domeniul sanitar şi asistenţă socială. Acesta a menționat joi, la începutul ședinței de Guvern, că Executivul continuă să aducă soluţii pentru reducerea deficitului de personal medical din spitale.

„În primul rând, continuăm să venim cu soluţii pentru a reduce deficitul de personal medical din spitalele din subordinea autorităţilor locale. În urma discuţiilor avute, atât cu Ministerul Sănătăţii,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bikini Race și Slide and Freeze, ultimele concursuri ale sezonului la Păltiniș Arena. Când vor avea loc

Publicat

bikini race și slide and freeze, ultimele concursuri ale sezonului

Două evenimente extraordinare marchează finalul sezonului de iarnă: Bikini Race și Slide and Freeze.

Aceste evenimente aduc o combinație captivantă de distracție și competiție pentru toți iubitorii sporturilor de iarnă și nu numai.

Bikini Race – 3 Martie 2024, ora 14:00

Pentru a sărbători Ziua Femeii într-un mod unic și plin de energie, Păltiniș Arena găzduiește a 9-a ediție a concursului Bikini Race.

Evenimentul se adresează exclusiv femeilor cu vârsta minimă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe