Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Microbuz cu 22 de pasageri, implicat într-un accident în Sibiu. Impact cu un motocultor al cărui șofer era băut

Publicat

Un grav accident rutier în care a fost implicat un microbuz cu 22 de pasageri s-a produs, miercuri seara, pe un drum comunal din județul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, microbuzul în care se aflau cu 22 de pasageri, circula pe un drum comunal între Bungard şi Şelimbăr în momentul în care a intrat în coliziune cu un motocultor nesemnalizat corespunzător.

La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale șoferului motocultorului, un bărbat de circa 33 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient cu traumatism membru inferior.

În microbuz se aflau aproximativ 22 de persoane care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferul motocultorului, un bărbat de 33 de ani, din Bungard, a fost testat cu alcooltestul şi a avut o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Conducătorul unui microbuz, în vârstă de 66 de ani, din Boişoara, în timp ce se deplasa pe DC Bungard – Şelimbăr, a intrat in coliziune cu un motocultor care circula în faţa sa, nesemnalizat corespunzător. Microbuzul efectua o cursă regulată iar din fericire niciunul din cei 22 de pasageri nu este rănit”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii efectuează cercetări la locul accidentului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Câte amenzi au dat polițiștii din Alba într-o singură zi. Acțiune cu efective mărite, în tot județul

Publicat

câte amenzi au dat polițiștii din alba într o singură zi.

Într-o singură zi, polițiștii din Alba, au dat amenzi de aproape 50.000 de lei. Acestea au fost date după o acțiune cu efective mărite a polițiștilor. 

Acțiunea a fost comunicată de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 15 aprilie 2024. 

Potrivit IPJ Alba, duminică, 14 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Calvarul unui clujean căruia i s-a ridicat abuziv mașina de pe o parcare cu abonament. A câștigat definitiv procesul cu Primăria

Publicat

bmw caz.jpeg

Clujeanul Horațiu A. a câștigat în luna aprilie, definitiv, un proces cu Primăria Cluj-Napoca după ce în iulie 2022 i s-a ridicat în mod abuziv mașina proprietate personală de către un echipaj al RADP. În cei un an și nouă luni care au trecut de atunci, acesta nu și-a văzut mașina care a fost transportată într-un spațiu aparținând Primăriei și se afla în custodia instituției, dar surpriză, între timp autoturismul a fost vandalizat.

”Sunt…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pericole ambulante pe drumurile din Alba: Șoferi băuți, fără permis sau cu mașini neînmatriculate, surprinși de Poliție

Publicat

pericole ambulante pe drumurile din alba: Șoferi băuți, fără permis

Pericole ambulante pe drumurile din Alba: Mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan în ultimele două zile au fost prinși de polițiștii din Alba și s-au ales cu dosare penale. 

De asemenea, în trafic au fost descoperiți și șoferi la volanul unor mașini neînmatriculate, sau fără permis.

Fiecare dintre aceste cazuri în parte reprezintă un pericol public pe drumurile din județ, atât pentru cei cu care călătoresc în mașină (familie, prieteni), cât și pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Situația comică într-un supermarket din Sebeș: Un telefon a fost pierdut, găsit și apoi furat dintr-un spațiu de depozitare

Publicat

telefon furat foto alba24 e1674986619705 1000x600.jpeg

Un telefon găsit în parcarea unui supermarket din Sebeș, a fost furat, dintr-un spațiu de depozitare al magazinului. Cazul s-a petrecut duminică, 14 aprilie, 2024 și a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba. 

Din câte se pare o persoană și-a pierdut telefonul în parcarea magazinului. Acesta a fost găsit de o altă persoană care l-a dus angajaților. După ce stabilit a cui este telefonul, angajații l-au pus într-un spațiu de depozitare a bunurilor. 

În spațiul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe