Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Nu unul, ci două permise auto false. Așa a încercat un bărbat să intre în România

Publicat

permise

Un bărbat a fost prins pe Aeroportul Cluj-Napoca cu două permise de conducere false, unul din Marea Britanie, iar celălalt din Germania. Bărbatul a plătit pentru permisele false 250 de euro, după ce Germania i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

La Aeroportul Cluj-Napoca a ajuns, vineri, din Barcelona, un bărbat în vârstă de 34 de ani, cetățean român.

Cu ocazia controlului de frontieră, polițiștii de frontieră i-au cerut să prezinte, pe lângă paşaport, şi alte documente prevăzute cu fotografie. Bărbatul a prezentat poliţiştilor de frontieră un permis de conducere cu însemnele Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, document ce conţinea datele sale de identificare şi care, în urma verificărilor specifice, s-a stabilt că nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond specifice unui document autentic, fiind fals.

Totodată, extinzând verificările, a fost descoperit un alt permis de conducere, cu însemnele specifice Germaniei, având datele de identificare ale persoanei în cauză. Şi acesta nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind de asemenea, fals, informează Poliția de Frontieră.

FOTO: Nu unul, ci două permise auto false. Așa a încercat un bărbat să intre în România: fals material

Bărbatul a declarat că i-a fost suspendat dreptul de conducere pe teritoriul Germaniei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, iar prin intermediul unui anunţ de pe reţelele de socializare şi-a procurat cele două documente false în schimbul sumei de 250 de euro.

Acesta este cercetat pentru fals material în înscrisuri oficiale. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Incendiu izbucnit la un liceu din Alexandria! Intervenție de urgență a pompierilor

Publicat

pompieri 1

Pompierii din Alexandria sunt în alertă, vineri după-amiază. Un ape la numărul unic 112 a anunțat un incendiu izbucnit la Liceul Rulmentul.

Potrivit ISU Teleorman, incendiul a izbucnit la nivelul cabinetului medical din incinta liceului Rulmentul, din Alexandria.

Se intervine cu mașini de stingere, o descarcerare, un ATPVM și un echipaj SAJ Teleorman.

Știre in actualizare

Citește mai departe

EVENIMENT

Orașul din România care nu mai vrea să consume curent de la stat. Economia va fi uriașă

Publicat

orașul din românia care nu mai vrea să consume curent

În anul 2023, curentul electric a devenit un lux. Cu toate acestea, nu ne putem lipsi de el. Tocmai din acest motiv, autoritățile dintr-un oraș din România s-au gândit să construiască un parc fotovoltatic. Acesta ar urma să asigure aproape tot necesarul de energie electrică pentru consumul public al localității.

Într-un oraș din România se va construi un parc fotovoltaic de 3,4 hectare

Parc fotovoltaic pe un teren de 3,4 hectare. Asta are în plan municipalitatea din Blaj, care a lansat deja o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul „Crearea unei facilități de producție energie electrică din SER pentru consumul propriu al UAT Blaj”.

Valoarea proiectului se ridică la peste 4,7 milioane de lei și include mai mult de 1.500 de panouri fotovoltaice, cu o capacitate instalată de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prognoza specială pentru Capitală: La ce vreme să se aștepte bucureștenii

Publicat

ninsori.jpg
fotografie cu caracter ilustrativ

În Capitală, până duminică seară, 5 februarie 2023, se anunță ninsori noaptea, reprize de ploaie și vânt slab. Duminică, vremea devine extrem de rece, potrivit Administrației Națională de Meteorologie în prognoza specială pentru București.

Prognoza specială pentru București a fost emisă pentru intervalul vineri ora 10.00 – duminică ora 18.00.

Temporar cerul va avea înnorări și din seara zilei de vineri (3 februarie) trecător vor fi precipitații slabe, ninsori noaptea, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (4 februarie) și sub formă de ploaie.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări duminică, când vor fi viteze în general de 40…45 km/h.

Temperatura maximă va scădea semnificativ, de la 8…9 grade vineri, până în jurul valorii de 1 grad duminică, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

EVENIMENT

MAI – operaţionalizare platformă de eliberare online a cazierului: Au fost create 14.314 conturi noi

Publicat

laptop it calculator
fotografie cu caracter ilustrativ

Utilizatorii platformei pentru eliberarea online a certificatelor de cazier au creat 14.314 de conturi noi, în primele 48 de ore de la operaţionalizarea platformei dedicate.

„În primele 48 de ore de la operaţionalizarea platformei dedicate eliberării online a certificatelor de cazier judiciar, în hub-ul Ministerului Afacerilor Interne au fost create 14.314 de conturi. 12.137 dintre aceste conturi au fost validate prin ghişeul.ro şi 271 de cetăţeni au mers la unităţile de poliţie pentru validarea conturilor”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) transmis, vineri, AGERPRES.

Potrivit MAI, au fost generate 9.776 de certificate de cazier judiciar prin intermediul platformei online. Agerpres

Citește mai departe