Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: O autocisternă încărcată cu GPL a ieșit în afara drumului, în Mureș. Trafic blocat

Publicat

accident mures

Un accident rutier a avut loc, luni dimineața, la ieșire din localitatea Leordeni, județul Mureș. Din primele date, șoferul unei cisterne încărcate cu GPL a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit cu cisterna în afara drumului.

Potrivit ISU Mureș, accidentul s-a produs la ieșire din localitatea Leordeni, spre Autostrada A3.

În eveniment a fost implicată o autocisternă încărcată cu GPL, care a ieșit parțial în afara părții carosabile.

accident mures 20

La fața locului s-a intervenit pentru asigurarea de măsuri specifice prevenirii și stingerii incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș.

Conform sursei citate, circulația este blocată pe ambele sensuri.

accident mures (19)

În urma măsurătorilor efectuate de echipajele CBRN prezente la fața locului nu există scurgeri.

În zona producerii accidentului s-a format coloană de mașini pe câțiva kilometri.

Stire în actualizare

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Le-ai simțit? Trei cutremure în Buzău, luni dimineață, în decurs de o oră

Publicat

le ai simțit? trei cutremure în buzău, luni dimineață, în decurs

Trei cutremure s-au produs luni, 6 februarie 2023, în Buzău, în decurs de o oră. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 4,5 și a avut loc la adâncimea de 20 de kilometri.

Potrivit Institutului Național de Cercetare- Dezvboltare pentru Fizica Pământului, luni, 6 februarie, au avut loc trei cutremure cu magnitudinea de 4,5, 2.6 și 2.9.

Trei cutremure în Buzău. Ora 03:26:20

Primul cutremur a avut loc la ora 03:26:20, a avut cu magnitudinea ml 4.5, la adâncimea de 20 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 74 kilometri Nord-Est de Ploiești, 94 kilometri Vest de Brăila, 98 kilometri Est de Brașov, 99 kilometri Vest de Galați, 114 kilometri Nord-Est de București, 136 kilometri Sud de Baăau, 160 kilometri…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai mult pe ardeal24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Le-ai simțit? Trei cutremure în Buzău, luni dimineață, în decurs de o oră

Publicat

cutremur în această dimineață, în judeţul buzău. ce magnitudine a

Trei cutremure s-au produs luni, 6 februarie 2023, în Buzău, în decurs de o oră. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 4,5 și a avut loc la adâncimea de 20 de kilometri.

Potrivit Institutului Național de Cercetare- Dezvboltare pentru Fizica Pământului, luni, 6 februarie, au avut loc trei cutremure cu magnitudinea de 4,5, 2.6 și 2.9.

Trei cutremure în Buzău. Ora 03:26:20

Primul cutremur a avut loc la ora 03:26:20, a avut cu magnitudinea ml 4.5, la adâncimea de 20 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 74 kilometri Nord-Est de Ploiești, 94 kilometri Vest de Brăila, 98 kilometri Est de Brașov, 99 kilometri Vest de Galați, 114 kilometri Nord-Est de București, 136 kilometri Sud de Baăau, 160 kilometri Est de Pitești, 177 kilometri Nord de Ruse, 195 kilometri Nord-Vest de Constanța și 211 kilometri Est de Sibiu.

Trei cutremure în Buzău. Ora 04:09:54

După jumătate de oră, la ora 04:09:54, a avut loc un al doilea cuttremur, tot în ZONA SEISMICĂ VRANCEA, BUZĂU. Sieismul cu magnitudinea ml 2.6, s-a produs la adâncimea de 17 kilometri.

Acesta s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 79 kilometri Vest de Brăila, 82 kilometri Vest de Galați, 94 kilometri Nord-Est de Ploiești, 110 kilometri Est de Brașov, 125 kilometri Sud de Bacău, 132 kilometri Nord-Est de București, 179 kilometri Est de Pitești, 190 kilometri Nord-Vest de Constanța, 194 kilometri Nord-Est de Ruse și 197 kilometri Sud de Iași.

Trei cutremure în Buzău. Ora 04:13:10

Cel de-al treilea cutremur a avut loc la ora 04:13:10, a avut magnitudinea ml 2.9 și s-a produs la adâncimea de 17 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 80 kilometri Vest de Brăila, 82 kilometri Vest de Galați, 96 kilometri Nord-Est de Ploiești, 110 kilometri Est de Brașov, 122 kilometri Sud de Bacău, 134 kilometri Nord-Est de București, 180 kilometri Nord-Est de Pitești, 193 kilometri Nord-Vest de Constanța, 194 kilometri Sud de Iași și 196 kilometri Nord-Est de Ruse.

Citește mai departe

EVENIMENT

Amenințarea Chinei după ce americanii au doborât „balonul-spion”. Ipoteza lansată de Beijing

Publicat

amenințarea chinei după ce americanii au doborât „balonul spion”. ipoteza lansată

China a amenință Statele Unite ale Americii, după ce armata americană a doborât balonul suspectat că ar fi spionat pentru China. Președintele american Joe Biden a fost cel care a dat ordinul ca balonul care se afla de câteva zile pe teritoriul SUA să fie doborât.

Amenințarea Chinei după ce americanii au doborât „balonul-spion”

Așadar, criza balonului spion încă nu pare să se fi încheiat, chiar dacă armata americană a doborât obiectul respectiv. Imediat după ce balonul a fost bombardat, China a reacționat. Beijingul a criticat duminică decizia americanilor de a doborî balonul chinez, acuzând Washingtonul că „reacţionează într-o manieră vădit excesivă şi că încalcă grav practicile internaţionale”, scrie AFP.

„China îşi exprimă puternica nemulţumire şi protestează împotriva…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Conversația privată dintre Oana Roman și Marius Elisei a ajuns în spațiul public. Ce îi cerea bărbatul. „Drăguțul de el”

Publicat

conversația privată dintre oana roman și marius elisei a ajuns

Oana Roman se pare că a ajuns la capătul răbdărilor. Nu vrea să mai protejeze pe nimeni și vorbește deschis despre problemele din viața ei. După ce a vorbit despre relația pe care o are cu sora sa, care refuză să-și mai vadă mama, iată că a revenit în atenția publicului cu încă o convorbire privată pe care a avut-o cu fostul său soț.

Conversația privată dintre Oana Roman și Marius Elisei a ajuns în spațiul public

Oana Roman a revenit pe Internet cu o nouă convorbire pe care a avut-o cu fostul său soț, cu Marius Elisei, care mai nou îi dă ultimatumuri. Fiica lui Petre Roman a rămas șocată să vadă că tatăl fetiței sale i-a dat un ultimatul pentru a renunța la numele lui. 

Marius Elisei se referă la id-ul pe care Oana Roman îl are pe Instagram, unde se numește „oanaromanelisei”. Având…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe