Connect with us

EVENIMENT

FOTO: O autoutilitară a intrat violent într-un gard, într-o localitate din Cluj. Șoferul a murit pe loc

Publicat

accident mortal cluj (3)

Un accident rutier mortal a avut loc, luni după-amiază în localitatea Bonțida, județul Cluj. Șoferul unei autoutilitare a decedat după ce a intrat cu autovehiculul în gardul unei case.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci, comuna Bonțida. Apelul de urgență a fost primit la ora 14:00, iar pentru această misiune au fost mobilizate două autospeciale.

În accident a fost implicată o autoutilitară, în care se afla un bărbat încarcerat, în vârstă de 45 de ani. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața.

La evenimentul rutier existau scurgeri de gaz, fiind solicitată o echipă a distribuitorului pentru a remedia situație. Până la sosirea echipajelor de la compania de gaz, pompierii au asigurat măsurile PSI.

accident mortal cluj4

UPDATE: Precizările poliției:

„La data de 11 aprilie, în jurul orei 13.50, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1C, în localitatea Răscruci, județul Cluj.

Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani din județul Sălaj, pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, ajuns la km 26+520, ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu gardul unui imobil din proximitatea drumului.

Din nefericire, în urma impactului, medicii au constatat decesul conducătorului auto.

Conducătorul auto se afla singur în autoturism.”

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Președintele Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare. Ce pensie va avea, după 42 de ani de muncă și 10 de președinție

Publicat

președintele klaus iohannis și a depus cererea de pensionare. ce pensie

Preşedintele Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare din învățământ, de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu.

Klaus Iohannis urmează să împlinească în acest an, pe 13 iunie, 65 de ani, aceasta fiind și vârsta de pensionare pentru bărbați, potrivit legii.

Președintele Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare. Ce pensie va putea primi

„Are 42 de ani de muncă și 10 ani de președinție. De acolo are indicele cel mai mare în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Taxa pe marile averi, amânată de Guvern. Care este motivul și noul termen de aplicare. Anunțul ministrului Finanțelor

Publicat

taxa pe marile averi, amânată de guvern. care este motivul

Taxa pe marile averi a fost amânată de Guvern. Noul termen de aplicare este 30 septembrie. Până atunci, sistemul informaţional referitor la marile proprietăţi ar trebui să permită accesul la datele privind valoarea impozabilă a clădirilor.

Anunțul a fost făcut marţi, de ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, la finalul şedinţei de Guvern.

Ministrul a spus că ”s-a aprobat amânarea acestui termen până la data de 30 septembrie, pentru ca sistemul informațional referitor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Parc fotovoltaic, finalizat la Alba Iulia. Va asigura indeendența energetică pentru o parte din sistemul de iluminat public

Publicat

foto: parc fotovoltaic, finalizat la alba iulia. va asigura indeendența

La Alba Iulia a fost finalizat recent un parc fotovoltaic cu o capacitate de 777.7 kWp. Amplasat strategic în zona șoselei de centură, noul parc acoperă 10.000 de metri pătrați și este echipat cu 1.414 module fotovoltaice, fiecare având o capacitate de 550 Wp.

Potrivit primarului Gabriel Pleșa, parcul fotovoltaic va asigura independența energetică pentru o mare parte din sistemul de iluminat public al orașului.

Investiția s-a realizat prin proiectul „Promovarea producției…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tradiții și obiceiuri de Miercurea Mare. Spălarea picioarelor, trădarea lui Iisus de către Iuda și zi de POST sever

Publicat

miercurea mare.webp.webp

Miercurea Mare cade în Săptămâna Patimilor și precede Vinerea Mare, fiind considerată una dintre cele mai importante zile din perioada Paștelui. 

În tradiția creștină, Miercurea Mare este asociată cu mai multe evenimente din viața lui Iisus Cristos, inclusiv trădarea lui Iuda și pregătirile pentru Paște, scrie Alba24.ro.

Tradiții și obiceiuri de Miercurea Mare. Spălarea picioarelor, trădarea lui Iisus de către Iuda și zi de POST sever

Conform…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe