Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. O casă de vânzare, cu teren, într-un sat din Cluj, a stârnit reacții acide: „Vor doar să o facă de râs”

Publicat

318555372 8332154293524819 3343587538710831855 n e1670445845636.jpg

Mai mulți utilizatori de Facebook au reacționat aprig la un anunț imobiliar cu o casă de vânzare în comuna Luna din județul Cluj, fiind de părere că prețul este exagerat pentru condițiile oferite, pentru care trebuie să se mai facă investiții semnificative.

„E într-o zonă liniștită, are bucătărie, baie, 3 camere, 1 cămară în casă și 1 cămară afară, pivniță, hol, terasă, anexe gospodărești, fântână cu apă afară, vie pe spalieri, curte interioară și teren arabil. Total 1880 de metri pătrați”, se arată în anunțul proprietarului.

Conform spuselor sale, casa are 135 de metri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Mircea Cărtărescu nu are nevoie să-l valideze Academia Română. Și, totuși, unde e adevărul și pentru cine contează?

Publicat

mircea cărtărescu nu are nevoie să l valideze academia română. Și,

N-am nimic împotriva lui Marius Porumb (măcar despre el știu câte ceva, în vreme ce despre doamna Dorina-Elena N. Rusu, membră a secției de istorie, nu știu nimic). Doar că nu pricep mașinăria. În alte cazuri, hărnicia incontinentă pare să țină loc de valoare științifică reală, scria acum câțiva ani Andrei Pleșu, unul dintre marii absenți dintr-o Academie Română care nu doar că nu a reușit să-și depășească profilul vetust comunist, dar a alunecat tot mai mult într-un naționalist îngust, cu care nici Andrei Pleșu, nici Neagu Djuvara, nici, iată, Mircea…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis care provoacă accidente cu victime. Lege aprobată de Senat

Publicat

Închisoare cu executare pentru șoferii băuți, drogați sau fără permis

Proiectul de lege prin care şoferii depistaţi la volan băuţi, drogați sau fără permis, care provoacă accidente mortale vor face închisoare, a fost adoptat luni de Senat. Inițiativa legislativă va intra în atenția Camerei Deputaților, pentru vor final.

Legea”Anastasia” a trecut cu 111 voturi ”pentru”.

”Toți cei care cred că pot conduce un autovehicul fără permis, băuți sau drogați trebuie să știe că vor merge direct la închisoare în situația în care vor produce un accident rutier soldat cu victime”, anunța senatorul PSD Robert Cazanciuc, în noiembrie, la momentul în care inițiativa a fost propusă pentru…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Am ajuns ca PSD să apere Educația de Iohannis și PNL

Publicat

am ajuns ca psd să apere educația de iohannis și

În distopia care devine România, am ajuns ca PSD, măcelarul Legii Educației din 2011, să apere în mod rațional și argumentat învățământul preuniversitar de ideile președintelui Iohannis, puse în practică întocmai de dna ministru Deca. Am ajuns ca la PSD să fie speranța ca măcar o parte dintre aberații să nu se întâmple.

În secretomania absolut inexplicabilă democratic și rațional, Legile Educației sunt încă sub cheie, deși normal ar fi că ele să fie discutate de societate, pentru că o impactează în cel mai înalt grav, chiar și pe cei fără copii….

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Cursul euro s-a OPRIT la 4,90 lei

Publicat

analizĂ. radu georgescu: cursul euro s a oprit la 4,90 lei

Posibilitatea ca Rezerva Federală americană să nu renunțe curând la majorarea ratei sale de referință, care se află în prezent la 4,50 – 4,75%, a provocat reducerea plasamentelor în active considerate drept riscante.

Leul a fost mai ferit decât alte monede din regiune, iar cursul euro a crescut ușor de la 4,9005 la 4,9036 lei. În cursul dimineții, înainte de deschiderea pieței locale, cotația monedei unice a atins un minim de 4,884 lei, însă tranzacțiile s-au realizat apoi în culoarul 4,891 – 4,905 lei.

Lichiditatea din piața monetară se menține la cote ridicate iar nivelul indicilor ROBOR a continuat să scadă. Cantitatea de lei…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe