Connect with us

EVENIMENT

FOTO: O copilă de 16 ani a intrat cu două cuțite în curtea unui liceu din Pitești. Ce s-a întâmplat?

PublicatJandarmii argeșeni au fost chemați joi de conducerea Liceului Tehnologic Dacia Pitești, pe motiv că în școală se află mai mulți tineri care nu sunt elevi acolo.

Ajunși la fața locului, jandarmii au găsit doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, care se aflau în curtea liceului.

Conform Jandarmeriei Argeș, cei trei au fost legitimați și au fost supuși controlului corporal sumar, iar asupra tinerei în vârstă de 16 ani au fost găsite două cuțite(21 cm și 25 cm lungime) și un pumnal tip box.

Pe numele fetei au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Deținere de obiecte interzise”, care împreună cu obiectele găsite au fost predate lucrătorilor Secției 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea toți trei au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.500 de lei pentru pătrunderea fără drept în incinta unității de învățământ și cu avertismente pentru constituirea de grup în scopul comiterii faptelor antisociale.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Mesaj RO-ALERT pentru bucureşteni: Nivelul de răspândire a noului coronavirus – peste 3 la mia de locuitori

Publicat

ro-alert

Bucureştenii au primit, marţi dimineaţa, o nouă alertă DSU privind nivelul de răspândire a noului coronavirus.

“Atenţie! În municipiul Bucureşti, nivelul de răspândire a noului coronavirus (COVID-19) este ridicat – peste 3 la mia de locuitori. Masca este obligatorie în spaţiile deschise şi în cele închise! Şcolile îşi vor desfăşura cursurile online. Activitatea în interior a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole şi sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. Respectaţi măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viaţa dumneavoastră sau a celor din jur!” – este mesajul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. AGERPRES

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție șoferi! Restricții de circulație pe autostrada A1 Deva-Sibiu. Se efectuează lucrări de reparații

Publicat

Poliția Română a anunțat că s-au impus restricții de circulație pe autostrada A1 pe raza localității Săliște județul Sibiu. Restricțiile sunt impuse pentru intervalul orar 09:00-15:00.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, pe autostrada A1 Deva – Sibiu, între km 275 – 277, raza localității Săliște, jud Sibiu, pe sensul de deplasare Sibiu – Deva, va fi restricționată banda II din cauza unor lucrări, în intervalul orar 09:00-15:00.

Astfel, circulația se va desfășoara doar pe o bandă pentru a permite efectuarea unor  lucrări.

Citește mai departe

EVENIMENT

Coliziune față spate între două autoturisme în Prahova. Trei persoane au fost rănite

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut marți dimineața pe DN1, pe sensul Brașov-Ploiești, pe raza localității Cornu din Prahova. Coliziune fața spate între două autoturisme. În urma impactului trei persoane au fost rănite.

Din primele date, în urma impactului, trei persoane au fost rănite și transportate la spital. Traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ în ambele sensuri, dirijat de polițiști.

Potrivit ISU Prahova, la locul accidentului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe mai multe tronsoane din DN 7 județul Vâlcea

Publicat

Traficul este restricționat, marți 20 octombrie 2020, pe mai multe tronsoane din DN 7 județul Vâlcea, ca urma a efectuării unor lucrări de reparație.

Restricții de circulație în data de 20.10.2020,in functie de conditiile meteo :
– DN 7 km 184+000 – km 186+000 pe raza localității Gura Vaii se lucrează la reparații asfaltice între orele 07:00-18:00. Se circulă pe 1/2 din cale dirijat de piloți de circulație.
– DN 67 km 162+000 – 170+000 pe raza localitățiilor Negrulesti – Barlogu se lucrează la reparații asfaltice între orele 07:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale dirijat de piloți de circulație.
– DN 7 km 220 + 600 – 221+000 pe raza localității Tutulesti se lucrează turnare beton în vederea montării parapetului metalic tip H4b intre orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale dirijat de piloți de circulație doar când se toarnă beton.
– DN 7 km 232+180 – 232 +500 stg pe raza localității Caineni se lucrează la montarea parapetului metalic intre orele 08:00 – 17:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijat de piloți de circulație.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate