Connect with us

EVENIMENT

FOTO: O explozie urmată de incendiu într-o comună din județul Sibiu

Publicat

0fb9c385 3486 4a69 b060 d8af4b8bae1b

O explozie urmată de incendiu s-a produs, sâmbătă seară, la o șură din comuna Păuca, județul Sibiu. Deflagrația s-a produs din cauza unei butelii.

Utilizarea necorespunzătoare a buteliilor/instalaţiilor de gaze lichefiate poate provoca incendii sau deflagrații ce se pot solda cu mari pagube materiale şi uneori, din nefericire, cu rănirea unor persoane sau chiar cu pierderi de vieţi omeneşti.

Citește și FOTO-VIDEO: Incendiu de proporții în Sibiu. Hală plină cu electrocasnice, mistuită de flăcări

Pompierii militari ai subunității Miercurea Sibiului au fost alertați despre producerea unui incendiu la o gospodărie din satul Presaca comuna Păuca.

0fb9c385 3486 4a69 b060 d8af4b8bae1b

Pentru gestionarea situației de urgență semnalate, la adresa indicată au fost mobilizate cu operativitate două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

În sprijinul pompierilor profesioniști au acționat și pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U Păuca.

FOTO: O explozie urmată de incendiu într-o comună din județul Sibiu: incendiul se manifesta pe 60 de mp

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la o șură pe o suprafață de circa 60 mp

Un bărbat de aproximativ 78 de ani, conștient cu arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului ( brațe si față)a primit îngrijiri medicale și a fost predat unui echipaj SAJ cu medic pentru transportul la UPU Sibiu.

FOTO: O explozie urmată de incendiu într-o comună din județul Sibiu: bilanțul daunelor

În urma evenimentului au ars: șura în totalitate pe o suprafață de aproximativ 60 mp și bunurile aflate în interiorul acesteia (aparatură electrocasnică, mobilier).

Incendiul a izbucnit în urma verificării buteliei cu flacără deschisă (chibrit).

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Cine este Daniel Metz, noul prorector al Universității din Alba Iulia. Ce planuri are la UAB, fostul CEO al NTT DATA

Publicat

video: cine este daniel metz, noul prorector al universității din

Daniel Metz este noul prorector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Timp de mai bine 20 de ani a fost CEO al NTT Data, una dintre cele mai mari companii de IT din România. 

După mai bine de 20 de ani în care a condus o firmă cu peste 2000 de angajați a decis să facă o schimbare. Să lase mediul de afaceri, pentru cel academic. 

Pe lângă lector universitar la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cadru didactic asociat la Academia Forțelor Terestre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Accident cu cinci mașini pe Autostrada Transilvania. Trei persoane duse la SPITAL

Publicat

astrada 1 e1713540326437.jpeg

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, a Detașamentului Turda, Detașamentului 2 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Florești au intervenit, vineri după-amiază, la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, sensul fe mers dinspre Gilău înspre Turda.

”La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD, unde au găsit cinci autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Trei persoane au fost consultate de către…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Investiții în digitalizare, la Teiuș. Camere de supraveghere și sistem de sesizări online pentru cetățeni. Licitație, în SEAP

Publicat

investiții în digitalizare, la teiuș. camere de supraveghere și sistem

Investiții în digitalizare, la Teiuș. Printr-un proiect de peste 1,3 milioane de lei vor fi achiziționate, printre altele, 80 camere video cu dispecerat și mentenanță și sisteme de sesizări online pentru cetățeni.

Primăria orașului Teiuș a lansat vineri, 19 aprilie, în SEAP, o licitație pentru furnizarea de bunuri în cadrul proiectului intitulat „Reformare și digitalizare la nivelul orașului Teiuș”.

Valoarea totală este estimată la 1.304.515,5 lei, fără TVA….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Caravana „Fără Bariere” a ajuns în Cluj-Napoca. O campanie despre impactul DROGURILOR asupra tinerilor și societății

Publicat

whatsapp image 2024 04 18 at 21.49.07 0f83b9e6 e1713510995813.jpg

Joi, 18 aprilie, caravana „Fără Bariere”, o campanie despre impactul drogurilor asupra tinerilor și societății, a ajuns și la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș”.

În cadrul acestei caravane, elevii și studenții au luat contact cu foști consumatori de droguri care le-au explicat, din proprie experiență, ce înseamnă adicția de astfel de substanțe și impactul pe care acestea le pot avea asupra vieții…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe