Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Pagube însemnate în urma unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Mărgineni – Neamț

Publicat

neamt incendiu 1

Un incendiu puternic a produs pagube însemnate în localitatea Mărgineni din județul Neamț. Proprietarul a suferit arsuri, în încercarea de a-și salva bunurile. Focul a pornit din cauza unei scântei provenite de la folosirea unui aparat electric pentru tăiere fără respectarea normelor specifice.

Potrivit ISU Neamț, luni noaptea, puțin după ora 00:00, pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui incendiu la o locuință în comuna Mărgineni.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Mărgineni.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la mansardă unei case P+M și o anexă gospodărească lipită (compartimentată în adăpost pentru animale și spații de depozitare), cu posibilitatea propagării la o altă casă și o anexă gospodărească din aceeași curte.

Persoanele aflate în locuință s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Proprietarul gospodăriei a evacuat din interiorul adăpostului pentru animale doi porci.

FOTO: Pagube însemnate în urma unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Mărgineni – Neamț. Proprietarul a suferit arsuri

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars mansarda construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 150 mp cu bunurile materiale aflate în interior, anexa gospodărescă cu suprafața de 100 mp, 10 mc de lemne de foc, scule electrice și s-au deteriorat bunuri din 3 camere amplasate la parterul locuinței.

Proprietarul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a suferit ușoare arsuri la nivelul capului și a membrelor superioare. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, refuzând transportul la spital.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scântei provenite de la folosirea unui aparat electric pentru tăiere fără respectarea normelor specifice.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Numărul cererilor pentru vize de flotant a crescut cu peste 110%, comparativ cu alegerile de acum patru ani. Date MAI

Publicat

numărul cererilor pentru vize de flotant a crescut cu peste

Numărul cererilor pentru vize de flotant a crescut cu peste 110%, comparativ cu alegerile de acum patru ani. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

„În ţară procentul este cu 112% mai mare decât la alegerile precedente. Sunt judeţe care au cifre record. Vreau să subliniez că, potrivit legii, organele de poliţie efectuează verificări atunci când sunt sesizate”, a spus Predoiu.

Declarația a fost într-o videoconferinţă cu prefecţii din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Permis auto la 17 ani. Care este condiția pentru a putea conduce autovehicule. Modificări în Codul Rutier, la Parlament

Publicat

permis auto la 17 ani. care este condiția pentru a

Permis auto la 17 ani. Un proiect legislativ ce aduce modificări la Codul Rutier și Codul Penal a primit raport de admitere la comisiile Senatului.

Acesta prevede că un minor de 17 ani care deţine permis de conducere categoriile B şi BE poate conduce un autovehicul. Condiția este să fie asistat de o persoană care are permis din aceeaşi categorie de minimum 10 ani.

„Este imperios necesară adoptarea unor măsuri pentru responsabilizarea tinerilor posesori de permis auto.

O…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ateliere de încondeiat ouă, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia

Publicat

video: ateliere de încondeiat ouă, la palatul principilor transilvaniei din

În perioada 22 – 27 aprilie și 29 aprilie – 2 mai, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia au loc ateliere de încondeiat ouă de Paște.

Atelierele sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 7 ani și se vor desfășura din oră în oră, în intervalul 10:00 – 15:00.

„Copiii fac un desen pe ouăle golite. Urmează o serie de linii trase cu condeiul apoi o serie de vopsiri, cu culori sintentice. Normal se vopsea cu culori vegetale, numai atelierul fiind atât de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Trei persoane, prinse de jandarmii clujeni cu droguri asupra lor

Publicat

22.04.jpeg

Echipaje de jandarmerie aparținând Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflate în misiune de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat, în weekend, trei persoane de 25, 29, respectiv 39 de ani, asupra cărora au fost găsite droguri, respectiv 15 bucăți de cristale care conțineau o substanță tip praf de culoare albă.

”Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii au întocmit pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe