Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. Park Lake Residence, un proiect al VIITORULUI la Cluj

Publicat

dsc3430 1 e1649063306312.jpg

Pandemia, lipsa de socializare și restricțiile de mișcare au demonstrat cât de important este să avem un mediu cât mai plăcut și confortabil în propria casă. Conceptul Park Lake Residence a fost gândit pentru a răspunde nevoilor celor care apreciază un refugiu chiar în mijlocul unui oraș aglomerat, fără a priva rezidenții de acces rapid la cele mai importante puncte din Cluj-Napoca.

 dsc3435

Park Lake Residence este un ansamblu rezidențial care mizează pe confort și pe izolare de zgomotul urban, având în același timp un amplasament ideal, chiar lângă cel mai important centru comercial din Cluj-Napoca, Iulius Mall. Apartamentele premium beneficiază de o priveliște încântătoare asupra lacului, oferind astfel posibilitatea relaxării fără a părăsi locuința și bucuria de a locui într-o zonă superbă a orașului.

O oază de relaxare, chiar în inima orașului Cluj-Napoca

Fondatorii proiectului Park Lake Residence, compania Amistar Euroconsult, prin Claudiu Ion Zaharia și Aurel-Andrei-Valentin Grigorescu, au dorit încă de la început să ofere locuitorilor ansamblului rezidențial posibilitatea de a trăi într-un oraș-cheie al României, având avantajul zonei excelente, dar și a facilităților existente în complex.

 dsc3483

Claudiu Ion Zaharia, unul dintre principalii investitori, a mizat pe calitate și pe un concept premium, diferit – încă de la început, ceea ce s-a dovedit a fi un real succes și o oportunitate pentru toți cei care au optat pentru un apartament în cadrul Park Lake.

„Ne-am dorit să oferim locuitorilor acestui ansamblu rezidențial confort sporit, însă fără a-i izola de pulsul orașului. Amplasamentul Park Lake Residence este unul dintre principalele avantaje ale acestui…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Tânăr de 19 ani, din Ștefănești, fără permis, scos din trafic de polițiști pe o stradă din municipiul Botoșani

Publicat

permis 2 1000x600.jpg

Publicitate

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe strada Marchian, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr, de 19 ani, din orașul Ștefănești.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, urmând ca la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale.

 

Publicitate

 


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Invitatul Zilei” la Botosani24.ro: Remus Dăscălescu, managerul “Uncle Vic” Botoșani

Publicat

dascalescu 1 1000x600.jpg

Publicitate

„Invitatul Zilei” la Interviurile Botosani24.ro a fost astăzi Remus Dăscălescu, managerul “Uncle Vic”, una dintre cele mai cunoscute pizzerii și un etalon al zonei Horeca din municipiului Botoșani.

Remus Dăscălescu a vorbit despre afacerea sa din zona HORECA, cum a pornit această afacere, cum sunt salariații români dar și cei străini și chiar despre candidatura sa la primăria municipiului Botoșani.

Un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botoșani24.ro de editorul șef Tudor Carare.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Tânăr de 30 de ani, arestat după ce a pipăit o fată pe o stradă din municipiul Botoșani

Publicat

retinut.jpg

Publicitate

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 34 de ani, din municipiul Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Ulterior, la data de 25 iunie a.c., instanța de judecată a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

 

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 21:00, în timp ce se deplasa pe o stradă, din municipiul Botoșani, ar fi pipăit o tânără, în mai multe zone ale corpului, fără consimțământului acesteia.

 

Tânărul a fost introdus în…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Un arbore s-a prăbușit peste două mașini parcate, pe o stradă din municipiul Botoșani

Publicat

2c320326 3c7f 4ae2 8708 3e1eebffa3a3 1000x600.jpg

Publicitate

Două autoturisme parcate pe strada Aleea Rapsodiei, din municipiul Botoșani, au fost avariate după ce un arbore s-a prăbușit peste ele. S-a întâmplat, în această dimineață.
Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani a intervenit cu o autospecială de stingere, dotată cu accesorii specifice pentru tăierea copacului.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Urmăriți…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe