Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Participanţii la o vânătoare, cercetaţi pentru braconaj după ce au împuşcat fără autorizaţie un iepure de câmp, în județul Giurgiu

Publicat

giurgiu (22)

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări într-un dosar de braconaj, după ce, în cadrul unei partide colective de vânătoare, autorizată pentru fazani şi vulpi, în zona localităţii Mârşa, a fost împuşcat ilegal un iepure de câmp.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, La vânătoare au participat trei bărbaţi, doi din judeţul Giurgiu şi unul din Bucureşti.

„Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu a fost sesizat astăzi (sâmbătă -n.r.) telefonic, de către un paznic de vânătoare de pe fondul cinegetic numărul 3 Roata de Jos, cu privire la faptul că trei vânători au împuşcat fără autorizaţie un iepure de câmp, în extravilanul localităţii Mârşa. În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificaţi trei bărbaţi din comunele Vânătorii Mici şi Bolintin Deal, judeţul Giurgiu şi din municipiul Bucureşti, cu vârste de 34, 45, respectiv 49 de ani, care au practicat vânătoarea la speciile fazan şi vulpe, în baza unei autorizaţii de vânătoare colective, la grup restrâns, ocazie cu care unul dintre ei, cel în vârstă de 49 de ani, din comuna Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu a împuşcat, fără drept un iepure de câmp”, se arată într-un comunicat de presă, emis sâmbătă, de IPJ Giurgiu.

giurgiu23

Poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, trei arme de vânătoare cu alice, 11 cartuşe şi un cadavrul unui iepure de câmp, pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic, a precizat sursa citată. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sâmbăta asta, la Alba Mall, e Parada Iepurașilor (P)

Publicat

sâmbăta asta, la alba mall, e parada iepurașilor (p)

Iepurași mici, iepuri uriași, iepurași vii drăgălași … iepurași de toate felurile și mărimile fac paradă în Alba Mall. Sâmbăta asta, de la 5 după-amiaza.

Dacă n-ai costum te vopsim noi, pentru cei mici avem pictură pe față, pe loc, și premii dulci, înghețată, la fel – vouchere de cumpărături și reduceri la cele mai sănătoase deserturi Salad Box.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. La picnic, la teatru sau concert, oricum e o ALEGERE bună

Publicat

movie nights iulius parc.jpg

Urmează un weekend ce anunță o minivacanță de 1 Mai și Paște. Probabil mulți clujeni îl vor integra în vacanță, dar cu siguranță vor fi și din aceia care vor prefera să profite de evenimentele pe care i le oferă urbea în acest sfârșit de săptămână.

Vineri, 26 aprilie, de la ora 13.00 începe Street Food Picnic, în Iulius Parc. Un fel de preambul și antrenament stomacal pentru mielul și ouăle de Paște.

picnicpicnic

FOTO. Evenimente de WEEKEND la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Elevii premiați la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024, etapa județeană Alba. Echipajele calificate la națională

Publicat

foto: elevii premiați la olimpiada națională ”tinerii dezbat” 2024, etapa

Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024. Etapa județeană a olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii Dezbat” s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajări la ISU Alba: Cinci posturi vacante, prin încadrare directă. Locurile disponibile

Publicat

angajări la isu alba: cinci posturi vacante, prin încadrare directă.

Angajări la ISU Alba. La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru cinci posturi de execuție.

Citește mai departe