Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Partidele de dreapta au depus dosarele candidaților la BEJ Cluj la alegerile parlamentare. Cine figurează pe liste

Publicat

whatsapp image 2024 10 16 at 16.07.13.jpeg

Partidele de dreapta din Cluj, Forța Dreptei, susținut de Alternativa Dreaptă, PMP şi PNŢ-Maniu Mihalache. și-au depus, miercuri, dosarele de candidați pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie la Biroul Electoral Județean (BEJ).

Președintele Forța Dreptei Cluj, fostul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, va deschide lista pentru Camera Deputaților, iar Adela Mârza, președintele partidului Alternativa Dreaptă, ocupă primul loc la Senat.

”Am ales să facem…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ateliere de gătit pentru copii, organizate de Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, de Ziua Mondială a Alimentației

Publicat

ateliere de gătit pentru copii, organizate de filantropia ortodoxă alba

16 octombrie 2024: Ziua Mondială a Alimentației, aniversată la Casa de tip Familial „Sf. Vasile cel Mare” din Alba Iulia și la Centrul de zi pentru copii „Sf. Filofteia” din Silivaș. Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia a organizat ateliere de gătit sănătos pentru copii și tineri.

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia a organizat în cadrul așezămintelor sociale pe care le coordonează, o serie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Accident de circulație în Alba Iulia. Două mașini s-au lovit în timpul unei manevre de schimbare a benzii

Publicat

video: accident de circulație în alba iulia. două mașini s au

Un accident de circulație s-a produs miercuri în Alba Iulia, în zona Stadionului Cetate. Două autoturisme s-au lovit, dar nu s-au înregistrat victime. 

Este vorba despre un autoturism marca BMW și unul marca Audi. Potrivit unor surse de la fața locului, autoturismul BMW, cu numere de Germania, ar fi încercat să treacă de pe banda 1 pe banda 2, când ar fi fost agățat de Audi.

La fața locului s-a deplasat și un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Percheziții în Cluj-Napoca și Dej la traficanți de droguri

Publicat

droguri cluj 1.jpg

Trei percheziții domiciliare în municipiile Cluj-Napoca și Dej au fost desfășurate miercuri, 16 octombrie, în două cazuri de trafic de droguri și operațiuni ilegale cu substanțe psihoactive.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat miercuri trei percheziții domiciliare în municipiile Cluj-Napoca și Dej, în două dosare ce vizează infracțiuni de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

19 octombrie: Praetorian Gates-Muzică, Ateliere, Istorie, la Alba Iulia. Eveniment dedicat pasionaților de rock și cultură locală

Publicat

19 octombrie: praetorian gates muzică, ateliere, istorie, la alba iulia. eveniment

19 octombrie: Praetorian Gates – Muzică, Ateliere, Istorie, la Alba Iulia. Praetorian Gates este un proiect cultural localizat în Alba Iulia, destinat tuturor pasionaților de muzică rock, istorie și cultură locală. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 11:00, la localul Terasa Viilor din Alba Iulia, strada Francesca, nr. 4.

Nu se percepe taxă de intrare.

Ziua va începe cu demonstrații…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe