Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Patru transporturi de deşeuri, în total 67 de tone, oprite să intre în România prin vama Nădlac II

Publicat

deseuri arad frontiera

Autoritățile din Arad au interzis accesul pe teritoriul țării, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pentru patru autovehicule de tip automarfar, aflate în încărcătură cu peste 67 de tone de deșeuri provenite din Germania. Măsura a fost luată deoarece șoferii nu dețineau documente legale corespunzătoare.

Potrivit Poliției de frontieră, șoferii sunt din România, Ucraina şi Ungaria şi transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, anvelope second-hand, aluminiu şi mobilă second-hand de la societăţi comerciale din Germania pentru firme din România.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor în cauză, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Arad din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu şi Protecţiei Consumatorului Arad.

deseuri arad frontiera1

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că automarfarele erau de fapt încărcate cu 67.460 kg de deşeuri, pentru care şoferii nu au prezentat documentaţia necesară prevăzută de lege pentru importul acestor produse.

Autorităţile au dispus ca cele patru TIR-uri să se întoarcă în Germania.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Edi Iordănescu a plecat de la Echipa Națională. Comunicat: Antrenorul a încheiat colaborarea cu FRF

Publicat

edi iordănescu a plecat de la echipa națională. comunicat: antrenorul

Edi Iordănescu a plecat de la Echipa Națională: Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, pe site-ul oficial, încheierea colaborării cu selecţionerul Edward Iordănescu, după ce prelungirea contractului scadent la finalul acestei luni nu a mai fost posibilă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Distrugeri pe cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia, unde se construiește un hotel Mercure. Instituțiile, tăcere deplină

Publicat

distrugeri pe cel mai mare șantier arheologic din alba iulia,

Distrugeri pe cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia, reclamate de arheologi. Este vorba despre șantierul de la fost tipografie Altip, peste care se construiește un hotel. 

Citește mai departe

EVENIMENT

A condus o mașină care avea montate numerele de înmatriculare ale unei remorci. Femeie din Ohaba, cu dosar penal

Publicat

un minor din teiuș a fost prins de polițiști la

O femeie din comuna Ohaba s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă de polițiști, pe raza comunei Ciugud, în timp ce conducea o mașină care avea montate numerele de înmatriculare ale unei remorci. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce pățești dacă nu restitui telefonul mobil găsit și vrei bani pe el. Polițiștii din Alba au prins doi tineri în flagrant

Publicat

ce pățești dacă nu restitui telefonul mobil găsit și vrei

Ce pățești dacă nu restitui telefonul mobil găsit. Polițiștii din Alba au prins doi tineri într-o asemenea situație, care au încercat să ia niște bani de la proprietarul aparatului. 

Citește mai departe