Connect with us

EVENIMENT

FOTO: PERCHEZIȚII în Cugir și Sebeș la persoane bănuite de contrabandă. Șapte persoane reținute și 4 000 de țigarete confiscate

Publicat

Şapte persoane, cu vârste între 38 şi 74 de ani, au fost reţinute de poliţiştii din Alba într-un dosar privind contrabandă cu ţigări, la percheziţii fiind descoperite inclusiv o armă cu aer comprimat deţinută ilegal şi sute de alice şi cartuşe pentru armă letală, precum şi un detector de metal, informează ziarul Alba24.ro.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 16 percheziţii, în municipiul Sebeş şi în oraşul Cugir, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că o femeie, de 58 de ani, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, din Cugir, a deţinut şi comercializat, atât de la domiciliu cât şi prin intermediul punctelor de lucru ale societăţii, ţigarete provenite din contrabandă”, se arată în comunicat.

Investigaţiile poliţiştilor au condus la identificarea altor şase persoane implicate, cu vârste cuprinse între 38 şi 74 de ani, care ar fi vândut în mod direct ţigări de contrabandă.

„Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au identificat 44.579 de ţigarete şi 170 litri de alcool provenite din contrabandă şi care ar fi urmat să fie comercializate. De asemenea, poliţiştii au găsit o armă cu aer comprimat deţinută ilegal, 148 de alice, 154 de cartuşe pentru armă letală şi un detector de metale, fiind sesizat Serviciul de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Alba, care urmează să procedeze conform competenţelor”, mai menţionează sursa citată.

Atât ţigările de contrabandă, cât şi muniţia au fost confiscate, iar faţă de şapte persoane a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate, vineri, în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

La percheziţii au participat poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Municipale Sebeş, Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, Poliţiei Municipiului Aiud şi lucrători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Alba.

În documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au fost sprijiniţi de poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Sursa: Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Nou record pentru gramul de aur

Publicat

1711660843 aur lingouri pixabay e1681306504193.jpg

Aprecierea monedei americane și a metalului galben la 2.192 – 2.214 dolari, aproape de maximul istoric de 2.222,39 dolari, atins în 21 martie, au ridicat prețul la gramul de aur de la recordul de 323,4240 lei, atins miercuri, la 327,8351 lei.

Față de începutul anului, prețul la gramul de aur a crescut cu 27 de lei, evoluție datorată aprecierii unciei de aur care s-a amplificat după ce oficialii Rezervei Federale americane au lăsat de înțeles că sunt pregătiți…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Accident în zona centrală din Alba Iulia. Un șofer și-a abandonat mașina după ce a lovit un autoturism parcat

Publicat

video Știrea ta: accident în zona centrală din alba iulia.

Un accident rutier s-a produs joi seara, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, lângă centrul comercial Mercur City Center.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Sibiu a lovit o mașină parcată, iar mai apoi a abandonat autoturismul în stradă și a plecat. 

Proprietarul mașinii lovite a sunat la 112 pentru a semnala accidentul. „Operatoarea mi-a spus să am răbdare. Când au echipaj o să trimită”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Polițiștii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Proiect ambițios pentru Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj. Manager: Avem 1.000 de pacienți pe zi

Publicat

ambulator integrat infectioase centru diagnostic.jpg

Ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecțiose din Cluj-Napoca va fi reabilitat, își va extinde serviciile și va fi dotat cu noi echipamante medicale.

Fostul Centru de Diagnostic și Tratament, preluat de spital împreună cu Consiliul Județean Cluj, tratează zilnic 1.000 de pacienți.

Proiect ambițios pentru Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj. Manager: Avem 1.000 de pacienți pe zi

Spitalul Clinic de Boli Intecțioase are în proiect de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Licitație de peste 4,6 milioane de lei, lansată în SEAP

Publicat

lucrări de întreținere și reparații în cetatea alba carolina. licitație

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Autoritățile locale din Alba Iulia alocă peste 4,6 milioane de lei pentru întreținerea și repararea elementelor și dotărilor urbane din Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba Carolina, în următorii patru ani. 

Primăria Alba Iulia a lansat, pe 28 martie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba Carolina, în următorii patru ani.

Valoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe